Gică Hagi l-a descoperit pe Messi de România. Cine este noua stea a Viitorului Constanța

Giosanu Catinca / 02.04.2021, 22:40
Gică Hagi l-a descoperit pe Messi de România. Cine este noua stea a Viitorului Constanța

Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi” este cel mai grandios proiect al fotbalului românesc. De-a lungul timpului, tehnicianul român a scos pe bandă rulandă jucători pentru echipa națională. De curând însă, Gică Hagi l-a descoperit pe Messi de România. Cine este noua stea a Viitorului Constanța?

Gică Hagi l-a descoperit pe Messi de România

Gheorghe Hagi a anunțat că un alt talent al fotbalului românesc poate ajunge să debuteze în viitorul apropiat.

După ce i-a dat pe Florin Coman, Răzvan Marin sau Ianis Hagi, pregătește să debuteze un nou jucător, despre care se spune că ar putea fi cel mai mare fotbalist român din istorie. Este vorba despre un tânăr care seamăna foarte mult cu Leo Messi.

Jucătorul despre care Hagi spune că este Messi de România este urmărit cu mare atenție de marile echipe din străinătate. Leipzig, Arsenal, Juventus, Barcelona, AS Roma sunt doar câteva dintre cluburile care îl apreciază pe Malama pentru calitățile fantastice pe care le are.

Ianis Malama evoluează pe postul de atacant la FC Viitorul under-19
Ianis Malama evoluează pe postul de atacant la FC Viitorul under-19

Cine este noua stea a Viitorului Constanța

Ianis Malama, căci despre el este vorba, are doar șaisprezece ani. Tânărul fotbalist este stângaci, tehnic, foarte rapid și lovește mingea bine și cu piciorul drept.

Deși unii ar spune că Ianis Malama este cel mai tânăr marcator al Viitorului în Liga a lll-a, lucrurile nu stau chiar așa. Atacantul Adrian Caragea, în vârstă de 15 ani, a punctat de două ori în victoria echipei sale, acasă, împotriva Agricolei Borcea, scor 7-4. Partida respectivă s-a disputat la sfârșitul anului trecut.

Regele fotbalului românesc are numai cuvinte de laudă la adresa sportivului de 16 ani și îi prevede un viitor strălucit.

Am un jucător, la 2004, care e foarte bun. E aromân. Nu l-a văzut nimeni, l-am văzut doar eu. Cred mult în el. Nu a venit cu noi, dar era să vină. E stângaci. O să aibă adversarii viaţă grea cu el. L-am luat de la Juventus, e la noi acum. Îl cheamă Malama, e stângaci. Nu că e bun, e extraordinar. Acum îmi caut un atacant foarte bun. Trebuie să caut în Academie, să produc un atacant, un nouar, că văd că toată lumea se plânge în România de un atacant.”, a declarat Gică Hagi, în urmă cu aproximativ doi ani, la o conferință de presă.

Ce nu au voie să facă tinerii jucători la Academia lui Gheorghe Hagi

  • Este interzisă prezența în cluburi de noapte, baruri, discoteci și cazinouri. Nu se pot face comenzi de mâncare și băutură în afara orelor de masă.
  • Este interzisă utilizarea telefonului mobil la ședințe, masă și plimbări comune.

Acestea sunt doar câteva dintre regulile lui Hagi. În plus, patronul echipei FC Viitorul le insuflă elevilor săi faptul că primează regula și principiul, nu capriciile.

Grupul este mai important decât individul.”, este o altă poruncă a lui Hagi.