Gică Hagi le-a răspuns rapidiștilor după atacul lui Victor Angelescu. “Nu ni s-a dat”

Dragos Stefanescu 10.03.2023, 23:38
Gică Hagi le-a răspuns rapidiștilor după atacul lui Victor Angelescu. “Nu ni s-a dat”

Farul și Rapid se vor înfrunta sâmbătă seară în cadrul etapei 30 din Superliga. Înaintea partidei Victor Angelescu a trimis câteva săgeți către formația constănțeană. Gică Hagi i-a oferit însă imediat replica acționarului giuleștean.

Gică Hagi, răspuns prompt pentru Victor Angelescu

Sâmbătă, 11 martie, Farul primește vizita celor de la Rapid în cadrul etapei 30 din Superliga. Duelul declarațiilor a început însă cu câteva zile înaintea disputării meciului.

Victor Angelescu susține că Farul a avut parte de arbitraje extrem de corecte pe tot parcursul acestui sezon. Mai mult, a lăsat de înțeles că echipa constănțeană a fost chiar ajutată în unele partide. În replică, Gică Hagi a oferit un răspuns prompt pentru acționarul giuleștean. ”Regele” s-a limitat la a reaminti că echipa sa a fost dezavantajată clar chiar în ultimele trei etape.

Nu e treaba mea, eu mă rezum la postul de manager. Întrebați-i pe cei din conducere. Știu doar că am avut penalty în ultimele trei etape și nu ni s-a dat.

Eu doar spun un lucru punctual, care s-a spus la televizor. Am avut două penalty-uri clare la UTA și am înțeles că la Cluj ni s-a dat și nu a fost”, a declarat Gică Hagi.

Victor Angelescu trimite săgeți către echipa lui Hagi. ”VAR-ul funcționează perfect pentru Farul”

Înaintea meciului direct, Victor Angelescu a trimis câteva săgeți către cei de la Farul. Acționarul de la Rapid susține că echipa lui Gică Hagi a avut parte de arbitraje fără greșeală în acest sezon. Mai mult, Angelescu a insinuat chiar că Farul a fost avantajată în anumite partide.

Am văzut că Gică Popescu și cei de la Farul erau supărați, dar ei trebuie să fie cei mai mulțumiți, pentru că, în 29 de etape, nu au existat greșeli de arbitraj împotriva Farului. VAR-ul funcționează perfect pentru Farul.

Dacă toată lumea ar avea arbitrajele Farului, am avea arbitraje de Champions League. E pur și simplu un război psihologic că intrăm în play-off. Eu aș putea să spun, dar nu am cum să spun, pentru că nu cred, dar așa puteam să spun și eu că Farul nu a fost dezavantajată pentru că Gică Hagi și Gică Popescu au avut ieșiri la televizor.

Avem un VAR second-hand, avem un ofsaid tras ciudat, cum am mai văzut pe reluări. Noi nu am mai jucat la fel de bina ca la început, dar sunt foarte mulțumit de parcursul Rapidului”, a declarat Victor Angelescu la Digi Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe