Nu le mai ajunge Giuleștiul! Ce planuri are Victor Angelescu pentru Rapid, înaintea derby-ului cu FCSB

Robert Zanfir 08.02.2023, 18:50
Nu le mai ajunge Giuleștiul! Ce planuri are Victor Angelescu pentru Rapid, înaintea derby-ului cu FCSB

Victor Angelescu a anunțat că Rapid ia în calcul disputarea partidei cu FCSB, din playoff-ul Superligii, pe Arena Națională. Echipa lui Adi Mutu este pe locul 3 în campionat și este ca și calificată între primele șase echipe.

Cu două victorii și un egal în startul acestui an, Rapid se pregătește pentru o partidă cu grad mare de risc. FC U Craiova vine în Giulești cu toate problemele care se țin scai de Adrian Mititelu. Adi Mutu este aproape calificat în playoff, iar șefii clubului urgentează calculele pentru implicarea în lupta la titlu. Victor Angelescu ia în considerare chiar și renunțarea temporară la stadionul Giulești, un adevărat „talisman” al echipei.

Victor Angelescu vrea să ducă Rapidul pe Arena Națională, pentru derby-ul cu FCSB

Rapid nu a mai pierdut în Giulești din playout-ul sezonului trecut. Atunci, la București învingea chiar adversara de vineri. FC U Craiova trecea de Mutu și ai lui cu 3-2. De atunci, au trecut 12 partide fără eșec, din care doar trei remize.

În ciuda evidenței, Victor Angelescu se gândește și la partea financiară. Omologul lui Dan Șucu spune că cererea pentru bilete la derby-ul cu FCSB ar putea depăși cu mult capacitatea stadionului propriu. Mutarea pe Arena Națională devine, astfel, o prioritate, consideră oficialul Rapidului.

„În play-off vom juca pe Giulești. Doar meciul cu FCSB s-ar putea să-l disputăm pe Arena Națională. Ne așteptăm la o cerere foarte mare de bilete. Dar vom analiza, vom decide la acel moment”, a transmis Angelescu, pentru Sport.ro.

  • 45 de puncte din 24 de meciuri a strâns Rapid în acest sezon.

Daniel Pancu: „Ar fi o minune ca Rapid să ia titlul”

Daniel Pancu a declarat la Playsport Live că Rapid este deja calificată în playoff. Fostul atacant din Giulești crede că echipa lui Adi Mutu nu va avea probleme în cursa pentru podium. Totuși, idolul giuleștenilor crede că titlul ține mai mult de domeniul fantasticului.

„În general Rapid a avut probleme mari, istoric, pentru că e o tendință a adversarilor să se autodepășească și să dea totul cu Rapid. Acum, echipa e calificată în playoff, nu cred că va avea probleme. Lucrurile stau foarte bine, dar este și normal. Sunt deja calificați în playoff. Cred că asta e poziția, 3-4.

Dacă se clasează mai sus, locul 3, 2 pentru mine ar fi o mare performanță. Locul 1 ar fi o minune”, a declarat Daniel Pancu la Playsport Live.

Văzând echipele pe viu, nu mi s-ar mai părea o foarte mare surpriză ca Rapid să termine în primele trei locuri, oricare dintre ele. Cu toate că echipa a lipsit foarte mult din prima ligă. La un moment dat, când ai jocuri decisive, vezi, simți ceva în plus de partea lor. Chiar dacă ai impresia că poți câștiga, nu o vei face,
Daniel Pancu, la Playsport Live.

Urmăriți Playsport.ro și pe