Gică Hagi, nemulțumit după victoria în genunchi cu FC U Craiova: „Nu am fost inspirat!” Anunță alte transferuri la Farul

Robert Zanfir / 24.01.2022, 22:40
Gică Hagi, nemulțumit după victoria în genunchi cu FC U Craiova: „Nu am fost inspirat!” Anunță alte transferuri la Farul

Gică Hagi a declarat că victoria este meritată, dar nu și-a putut ascunde nemulțumirea după succesul la limită cu FC U Craiova, 3-0.

Farul a avut 3-0 la pauza meciului cu FC U Craiova, iar Gică Hagi dansa la marginea terenului. Cu atât mai mare a fost bucuria antrenorului-manager cu cât Michael Omoh a debutat cu o dublă senzațională pentru Farul.

Gică Hagi, nemulțumit după victoria în genunchi cu FC U Craiova: „Nu am fost inspirat!”

Repriza a doua a fost de coșmar pentru gazde. Oltenii au revenit în joc și pe tabelă. Au marcat de două ori și au cerut un penalty, refuzat de arbitrul Coza.

„Până în minutul 60 am jucat extraordinar, apoi au venit schimbările. Jucătorii care au intrat nu au adus nimic, a intrat confuzie în echipă, ne-am făcut meciul dificil, dar meritam victoria. Meritam să câștigăm.

În repriza a doua am avut mai multe ocazii decât în prima repriză, dar jucătorii noștri au tratat individual.

Când ai 3-0 la pauză… Cu toții am vrut să fim mai serioși în repriza a doua. Din păcate, nici eu nu am fost inspirat. Nici ei nu au adus plusul de prospețime, ce trebuiau să aducă.

Sunt foarte nemulțumit de cei care au intrat. Eram la mâna noastră, dar ne-am complicat meciul.

Omoh e un număr 10, e valoros, e puternic, are tehnică. A venit la o echipă care joacă fotbal.

Despre Ronaldo Deaconu? Vom vedea. Nu vorbesc la televizor de ce depinde venirea unui jucător. Sunt lucruri interne. Vom vedea, de plecat e greu să mai plece cineva. O să fie grupul acesta și cu cei care vor veni. Ne mai trebuie tineri, unul sau doi.

Depindem de noi, trebuie să câștigăm meciurile și să facem puncte. Am făcut un campionat foarte bun în primul an”, a declarat Gică Hagi la finalul partidei.

Ionuț Larie: „Puteau să ne egaleze și să avem o seară tristă”

„Să sperăm că nu o să se mai întâmple pe viitor. Puteau să ne egaleze și să avem o seară tristă. Omoh? În trecut ne-a făcut zile fripte, acum sper să continue tot așa și să marcheze.

Pentru noi este important să câștigăm în următoarele meciuri, avem un culoar accesibil și nu ne interesează decât să ne câștigăm meciurile”, a declarat Ionuț Larie la finalul partidei.

Farul Constanța – FCU Craiova 3-2. ECHIPELE DE START:

Farul: Aioani – Boboc, Larie, Ghiță, De Nooijer – Ciobanu, Artean, Grameni – Purece, Betancor, Omoh
Rezerve: Brănescu, Mladen, Buta, Radaslavescu, Pires, Ganea, E. Sali, Moldoveanu, Dănuleasa
Antrenor: Gheorghe Hagi

FCU Craiova: Popa – Negru, Kovacic Diallo, Huyghebaert – Achim, Asamoah – Marquet, Van Durmen, Baeten – Bălan
Rezerve: Mogoșanu, Paramatti, Bușu, Albu, Popa, Bauza, Ondan, Sidibe, Compagno
Antrenor: Nicolo Napoli

Stadion: Academia Gheorghe Hagi – teren principal (Ovidiu)
Arbitri: Ionuţ Coza (Cernica) / Asistenți: George Neacşu George (Câmpulung Muscel), Andrei Constantinescu (Bucureşti)