FOTO | Michael Omoh, debut fabulos la Farul! Atacantul îl provoacă pe Octavian Popescu cu un gol senzațional în poarta lui FC U Craiova

Robert Zanfir / 24.01.2022, 21:01

Michael Omoh a debutat pentru Farul Constanța într-un meci cu FC U Craiova. Atacantul adus de la Academica Clinceni a marcat senzațional, după doar cinci minute jucate în tricoul echipei lui Gică Hagi. Pe finalul primei reprize, nigerianul a reușit dubla.

Farul Constanța nu are de gând să rateze prezența în play-off. Gică Hagi și compania revin pe teren, în sezonul de primăvară, cu un meci împotriva echipei lui Nicolo Napoli. Italianul este la al optulea mandat în Oltenia.

Michael Omoh, debut fabulos la Farul! Atacantul îl provoacă pe Octavian Popescu cu un gol senzațional în poarta lui FC U Craiova

Farul se bate la un loc de play-off cu Botoșani, care și-a câștigat meciul cu Sepsi, 1-0. Tot la play-off speră și Rapid, dar giuleștenii au pierdut la limită, 0-1, cu Universitatea Craiova. În luptă s-ar putea implica și FC Argeș.

Dobrogenii au început ca din tun cu FC U Craiova. Michael Omoh a fost singurul dintre noii veniți prezenți pe teren. Iar nigerianul și-a făcut simțită din plin prezența. Fostul atacant al Clinceniului a prins un șut de senzație în minutul 5.

Mingea s-a dus ca o ghiulea sub transversala porții lui Popa. Pentru Michael Omoh este abia al doilea gol de la revenirea în România. În 2020 a jucat și pentru Poli Iași. Pe finalul primei reprize, Michael Omoh a ma dat o lovitură, spre bucuria lui Gică Hagi. Dublă de senzație la debutul pentru Farul.

La Clinceni, Omoh a marcat o singură dată în cele 19 prezențe.

Provocare pentru Octavian Popescu

Golul lui Michael Omoh poate candida fără probleme la golul sezonului. Reușita vine la doar o zi după bijuteria lui Octavian Popescu.

Mijlocașul FCSB a marcat fabulos, în remiza dintre FCSB și CFR Cluj, 3-3.

Tot în prima repriză, pentru Farul a marcat și golgheterul Jefte Betancor. Spaniolul a dus scorul la 2-0, cu o minge înțepată din careu (Min32).

Farul Constanța – FCU Craiova. ECHIPELE DE START:

Farul: Aioani – Boboc, Larie, Ghiță, De Nooijer – Ciobanu, Artean, Grameni – Purece, Betancor, Omoh
Rezerve: Brănescu, Mladen, Buta, Radaslavescu, Pires, Ganea, E. Sali, Moldoveanu, Dănuleasa
Antrenor: Gheorghe Hagi

FCU Craiova: Popa – Negru, Kovacic Diallo, Huyghebaert – Achim, Asamoah – Marquet, Van Durmen, Baeten – Bălan
Rezerve: Mogoșanu, Paramatti, Bușu, Albu, Popa, Bauza, Ondan, Sidibe, Compagno
Antrenor: Nicolo Napoli

Stadion: Academia Gheorghe Hagi – teren principal (Ovidiu)
Arbitri: Ionuţ Coza (Cernica) / Asistenți: George Neacşu George (Câmpulung Muscel), Andrei Constantinescu (Bucureşti)