Gică Hagi nu s-a mai controlat și a izbucnit: „Eu pierd mereu din aceste lucruri”. Ce l-a nemulțumit pe antrenorul Farului

Olteanu Ștefan / 01.11.2021, 10:20

Gică Hagi a izbucnit la ultima conferință de presă și i-a atacat pe cei de la LPF. Antrenorul Farului Constanța este nemulțumit de cum a fost reprogramată restanța cu FCSB și de faptul că va fi nevoit să joace două meciuri foarte grele în decurs de doar trei zile. Farul Constanța – FCSB e programat joi, 4 noiembrie, în timp ce Farul Constanța – Universitatea Craiova e programat duminică, 7 noiembrie.

Gică Hagi a izbucnit. „Eu pierd din aceste programări!”

La scurt timp după victoria din ultima etapă, scor 2-0 în deplasare cu FC Botoșani, Gică Hagi a izbucnit când a prefațat următoarele două meciuri ale Farului Constanța din Liga I.
Pentru formația de la malul mării urmează restanța cu FCSB din runda a 13-a. Partida era programată inițial duminică, 24 octombrie, însă la FCSB a fost depistat un focar de Covid-19 și roș-albaștrii nu au avut destui jucători pentru a se prezenta la meci.
În acest context, meciul a fost reprogramat pentru data de 4 noiembrie. Asta va însemna că în decurs de doar trei zile, Farul Constanța va primi vizita a două candidate la titlu: FCSB și Universitatea Craiova.
Acest lucru l-a nemulțumit extrem pe Gică Hagi. „Regele” a atacat Liga Profesionistă de Fotbal și televiziunile pentru modul în care au reprogramat partida cu FCSB:

Fiecare meci e dificil. Cred că e un echilibru în Liga 1. Urmează să jucăm cu două echipe foarte bune. Ne vom pregăti și, chiar dacă joi joc cu unul și duminică cu altul – iar eu pierd din aceste programări -, vom da tot ce avem mai bun și vrem să producem rezultate”, a spus Gică Hagi, după victoria cu FC Botoșani.

Duelul Farul Constanța – FCSB e programat joi, 4 noiembrie, de la 17:30. În schimb, Farul Constanța – Universitatea Craiova e programat duminică, 7 noiembrie, de la 15:30.

Gică Popescu, semnal de alarmă. „Sper să putem juca cu FCSB!”

Dacă la data inițială cei de la FCSB au avut probleme de lot, acum este rândul celor de la Farul Constanța să se confrunte cu o situație dificilă. Gică Popescu a spus imediat după meciul cu FC Botoșani că la Farul sunt mai mulți jucători indisponibili și nu știe dacă echipa se va putea prezenta la meciul de joi:

Urmează două meciuri foarte grele, cu FCSB și Craiova. Două dintre echipele fruntașe ale clasamentului. Anul acesta am jucat foarte bine acasă. Nu am pierdut puncte. Eu sper să continuăm tradiția și să câștigăm cele două jocuri.
L-am pierdut pe Mladen, avem doi jucători infectați… Eu sper ca până la ora meciului să fim în regulă din punct de vedere al efectivului. Astfel încât să putem juca cu FCSB”, spunea președintele Farului.

Pentru a putea juca, Farul Constanța trebuie să aibă cel puțin 13 jucători apți, între care și un portar de pe listele A și B.

Regulamentele transmit că echipa din cauza căreia se amână meciul va fi penalizată cu înfrângere, indiferent din ce motiv jocul nu se dispută la reprogramare. În acest context, dacă Farul nu se va putea prezenta la meciul cu FCSB, echipa roș-albastră va pierde la „masa verde”.

Edi Iordănescu, mesaj pentru Hagi și Popescu. „Sunt convins că vor face asta”

Antrenorul de la FCSB a făcut un apel către rivalii săi de joi și speră ca Farul Constanța să se poată prezenta pe teren:

La cum îi cunosc eu pe Gică Hagi și Gică Popescu sunt convins că ei caută jocul și rezultatul pe teren. Va fi un joc foarte greu pentru noi. Dar trebuie să arătăm din nou caracter și să câștigăm. Toți cei care vor intra pe teren trebuie să dea totul”, a declarat Edi Iordănescu, după victoria cu FC Argeș.

EXCLUSIV. Fața nevăzută a lui Gică Hagi. Gest incredibil făcut de „Rege” pentru Florinel Coman.