Gică Hagi slăbește campioana CFR Cluj după această mutare. Pe cine a adus „Regele” la Farul Constanța

Olteanu Ștefan / 13.10.2021, 19:00

Gică Hagi a realizat o mutare de ultimă oră la Farul Constanța și a adus un om de bază de la campioana CFR Cluj. Este vorba despre medicul Radu Paligora (46 de ani), care a mai colaborat de-a lungul carierei și cu FCSB. Mutarea a fost anunțată de Farul prin intermediul unui comunicat oficial.

Gică Hagi a bătut palma cu doctorul Radu Paligora. L-a convins să lase campioana CFR Cluj și să vină la Farul

Gică Hagi a transferat de la campioana CFR Cluj. Ultima „achiziție” anunțată de „Rege” la Farul Constanța este cea a renumitului doctor Radu Paligora. Acesta a fost convins să lase formația din Gruia și a bătut palma cu Gică Hagi. Nu este prima oară când cei doi colaborează. Ei au mai lucrat împreună și la FCSB, în anul 2007, când Gică Hagi a antrenat echipa roș-albastră pentru o scurtă perioadă de timp.
De asemenea, experiența lui Radu Paligora și-a spus cuvântul și în afara granițelor. El a colaborat de-a lungul carierei de medic cu cluburi ca Al Hilal, Ludogoreț Razgrad sau Al Wasl. În perioada ianuarie – august 2021, Pailgora s-a aflat sub contract cu CFR Cluj.
Mutarea a fost anunțată de Farul Constanța prin intermediul unui comunicat oficial:

Farul Constanța continuă achizițiile’ de marcă în toate compartimentele! Începând de astăzi, Radu Paligora este noul doctor al formației noastre!
În vârstă de 46 de ani, Radu Paligora este unul dintre cei mai renumiți specialiști în domeniu, cu o experiență vastă la cluburile de fotbal. A mai activat la FCSB, în perioada 2004-2014, Al Hilal, între 2014-2015, Ludogoreț Razgrad, între 2016-2018, Al Wasl între 2019-2020 și CFR Cluj între ianuarie – august 2021.
Bun venit, Radu Paligora, și mult succes alături de Farul Constanța!”, se arată în comunicatul clubului constănțean.

Tun financiar pentru Gică Hagi și Farul Constanța anticipat de fostul șef LPF: „L-au luat de la Barcelona”.

Radu Paligora, convins de Laurențiu Reghecampf să lase FCSB după 10 ani

Paligora a petrecut un deceniu alături de clubul FCSB. În 2014, după doi ani de colaborare cu Laurențiu Reghecampf, acesta a fost convins să părăsească echipa roș-albastră. Reghecampf l-a luat cu el în Arabia Saudită, unde au lucrat împreună la Al Hilal.
De asemenea, Reghecampf și Paligora au colaborat și în 2019-2020 la Al Wasl, în Emiratele Arabe Unite. După aventura de la Al Wasl, Radu Paligora a fost aproape să devină medicul echipei naționale, însă CFR Cluj a intrat pe fir și l-a convins să aleagă campioana României.
Radu Paligora și-a început cariera ca medic în sport în 2004, când a semnat cu FCSB. La acea vreme, echipa era antrenată de Walter Zenga. Anterior, Paligora practicase medicina la Spitalul Militar din București, dar și în cadrul Forțelor Aeriene, unde a fost în calitate de medic generalist.