Tun financiar pentru Gică Hagi și Farul Constanța anticipat de fostul șef LPF: „L-au luat de la Barcelona”

Olteanu Ștefan / 28.09.2021, 19:04

Dumitru Dragomir, fostul șef de la LPF, anicipează un nou tun financiar pentru Gică Hagi și Farul Constanța. Enes Sali l-a impresionat pe Dragomir, care prevede un viitor strălucit pentru puștiul de 15 ani al lui Farul. Sali, care evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv, a jucat și la echipa de juniori a Barcelonei.

Enes Sali, următorul tun financiar dat de Gică Hagi și Farul Constanța? Ce spune fostul șef de la LPF

Dumitru Dragomir, fostul șef de la LPF, e convins că Gică Hagi și Farul Constanța vor da în viitorul nu foarte îndepărtat un adevărat tun financiar. Totul de pe urma puștiului Enes Sali, care a debutat în Liga I la doar 15 ani, 5 luni și 17 zile. Ulterior, mijlocașul ofensiv a fost introdus din ce în ce mai des în teren de Gică Hagi și în runda a 8-a a campionatului a reușit să înscrie și primul gol, în poarta celor de la Academica Clinceni.

Enes Sali s-a maturizat la Academia Hagi, însă înainte de ajunge sub comanda „Regelui” el a trecut și pe la echipa de juniori a Barcelonei, unde a evoluat timp de un an.
În iulie 2018, Hagi l-a adus din Spania și la trei ani distanță l-a debutat în Liga I. Dumitru Dragomir e convins că Hagi a dat lovitura cu aducerea lui Enes Sali la Constanța și spune că puștiul ar fi putut face față chiar și în echipa Barcelonei:

Puștiul ăsta de la Hagi… Enes. Am citit istoria lui, iar Hagi și Popescu au fost băieți deștepți că l-au atras de la Barcelona și l-au adus aici. El juca și la Barcelona”, a spus Dumitru Dragomir, la ProSport.

Gică Hagi: „Rar găsești ca Enes Sali!”

Enes Sali a început fotbalul la Woodbridge Strikers, în Canada, iar în iulie 2017 a făcut pasul la juniorii Barcelonei. După doar un an, el a fost convins de Gică Hagi să se alăture formației constănțene.
Enes Sali este născut la Toronto și deține și cetățenie canadiană, însă cu toate acestea a ales să reprezinte România la nivel de juniori. El a îmbrăcat deja tricoul selecționatei U16 în trei meciuri.
După debutul său din Liga I, Gică Hagi a avut numai cuvinte de laudă la adresa sa:

O să-l cunoaşteţi. Eu îl ştiu bine. Veţi auzi multe lucruri frumoase despre el! Îl las să vorbească în teren, e foarte talentat, rar găseşti ca el. Trebuie să fie serios. Am cuvântul părintelui său că va fi, trebuie să am grijă de el”, a declarat Gheorghe Hagi după victoria cu Sepsi, din runda a 8-a.

Enes Sali a evoluat inclusiv în ultima etapă din Liga I, în victoria cu CS Mioveni, scor 2-1, când a fost trimis pe teren în startul reprizei secunde.

INTERVIU EXCLUSIV. Secretele lui Enes Sali, „perla” lui Gică Hagi. ”Dumnezeu a vrut să-l aducă lângă Gică”.