Gică Hagi trimite un atacant în Europa: „Vă dau scris. În Vest va merge”

Robert Zanfir / 10.01.2022, 21:29
Gică Hagi trimite un atacant în Europa: „Vă dau scris. În Vest va merge”

Ionel Ganea a dezvăluit că fiul său este la un pas de a pleca de la Farul. George Ganea ar avea ofertă din Europa și ar urma să părăsească echipa până la finalul lunii.

Farul Constanța începe noul an de pe un nesperat loc 6. Gică Hagi trage tare pentru a obține biletele pentru play-off, cu care era obișnuit la un moment dat, în „era” Viitorul. Dobrogenii sunt la egalitate de puncte cu Rapid și Universitatea Craiova, iar ultimele partide din sezonul regular se anunță incendiare.

Gică Hagi trimite un atacant în Europa: „Vă dau scris, în Vest va merge”

Hagi se anunță destul de activ pe piața transferurilor în această iarnă. L-a adus pe Michael Omoh, ultima data la Academica Clinceni, și pregătește alte transferuri.

Unul dintre cei vizați ar putea fi George Ganea. Atacantul nu a prins prea multe partide ca titular în acest sezon, dar nu duce lipsă de oferte.

”Vă dau în scris în seara asta că o să-l vedeți. O să-l vezi acum, va ieși în Europa. Până la sfârșitul lunii, o să-l vedeți. În Vest va merge”, a dezvăluit Ionel Ganea la Digi Sport.

George Ganea nu ar fi la prima experiență externă. A mai jucat la Entella și AS Roma, pe când era junior. La Farul, în acest sezon, George Ganea a reușit două goluri în cele 13 prezențe.

Constantin Budescu, la Farul Constanța?

Gică Popescu a comentat un posibil transfer al lui Constantin Budescu la Farul Constanța. Rămas liber de contract după ce Gigi Becali a rupt înțelegerea și i-a plătit 150 de mii de euro, mijlocașul este în căutarea unei noi destinații.

Ce motivaţie ar avea Budescu să vină să joace la Farul? De plăcere? Nu există aici plăcere, când eşti profesionist. Păi Hagi te aleargă 15 kilometri la un antrenament, numai plăcere nu este asta. Ăștia tineri, care au foame de performanță, acceptă. Dar este oare Budescu dispus la un asemenea efort?

Un jucător e realizat când a câştigat o cupă europeană şi a a jucat cel puţin la un Campionat European şi un Mondial, atunci poţi să zici că ai făcut ceva în fotbal, a comentat Gică Popescu, pentru TelekomSport.

FC U Craiova, Academica Clinceni și Chindia Târgoviște sunt primele adversare ale celor de la Farul la reluarea sezonului.