Gică Popescu a făcut scandal în studio și cere arbitrilor să nu mai sprijine echipa lui Dan Șucu. „Este sfidare, ajunge!”

Bădulescu Silvian 29.01.2023, 08:41
Gică Popescu a făcut scandal în studio și cere arbitrilor să nu mai sprijine echipa lui Dan Șucu. „Este sfidare, ajunge!”

Gică Popescu (55 de ani), președintele celor de la Farul, a lansat acuzații dure împotriva arbitrajului „pro-Rapid”. Fostul mare fotbalist subliniat neacordarea unui penalty la ultimul meci al bucureștenilor, la o fază la care arbitrul central nici măcar n-a fost chemat la VAR, pentru analiză. Momentul în sine se putea dovedi a fi decisiv întrucât „U” Cluj – Rapid s-a încheiat 0-0.

Gică Popescu: „Cum să nu chemi arbitrul la VAR?”

Partida dintre „U” Cluj și Rapid, încheiată 0-0, a ieșit în evidență mai mult prin starea precară a gazonului. Meciul a fost lipsit de ocazii mari.

Totuși, Gică Popescu, președintele celor de la Farul, a răbufnit la adresa arbitrajului. „Baciul” a evidențiat faza din minutul 66 când, în careul giuștenilor, a avut loc un contact între Onea și Oancea, dar arbitrul n-a acordat nimic și nici n-a fost chemat la VAR.

Rapid este, poate, cel mai frumos proiect nou în ultimii ani, în fotbalul românesc, dar asta nu dă dreptul nimănui să își bată joc de munca altora. Dar știți ce e ciudat? Avem VAR. Cum să nu chemi arbitrul la VAR să se uite la reluări? Arbitrul este în spate perfect și vede faza.”

GIcă Popescu, nemulțumit de maniera de arbitraj din jocurile Rapidului © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
GIcă Popescu, nemulțumit de maniera de arbitraj din jocurile Rapidului © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Președintele constănțenilor a răbufnit la adresa acestei faze. Momentul în sine se putea dovedi a fi decisiv întrucât „U” Cluj – Rapid s-a încheiat 0-0.

Nu ar trebui să vorbesc, după aceea, fiind președinte de club, va fi consider că am interes să vorbesc de ei, Rapid fiind pe locul 3 acum. Vă las pe voi să apreciați dacă maniera de arbitraj sau nu maniera.. vorbesc de faza respectivă, dacă îmi da mie dreptate sau nu

„Asta este sfidare”

Mai departe, cel care a purtat banderola de căpitan la Barcelona ba chiar a folosit termeni mult mai duri.

Eu înțeleg, e frumos ce se întâmplă acolo, e senzațional, un public nemaipomenit, e centenar. Bă, dar ajunge! Adică nu așa! Eu mai înțeleg puțin ajutor, dar nu așa. Asta este sfidare!”, a concluzionat Gică Popescu, președintele Farului, la Prima Sport 1.

În același timp, la unison cu Gică Popescu, Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, a reacționat cu privire la această fază. Totuși, MM a făcut-o în stilul său caracteristic, pe social media. A evidențiat atât decizia eronată a arbitrilor, dar și starea gazonului.

VAR-ul nu intervine pe noroi.”, a scris acesta pe Facebook.

Cu această remiză, Rapidul urcă pe locul 3. Totuși, formația antrenată de Adrian Mutu poate pica un loc dacă FCSB câștigă derby-ul rundei cu Farul Constanța.

Partida dintre vicecampioană și trupa antrenată de Gică Hagi se disputa duminică, de la ora 19.00, pe Arena Națională.

Urmăriți Playsport.ro și pe