Gică Popescu, donație impresionantă înaintea duelului UTA Arad – Farul Constanța! Imagini emoționante cu președintele constănțenilor

Cornel Pîrșcoveanu / 18.07.2021, 18:26
Gică Popescu, donație impresionantă înaintea duelului UTA Arad – Farul Constanța! Imagini emoționante cu președintele constănțenilor

Gică Popescu a făcut o donație impresionantă înaintea meciului dintre UTA Arad și Farul Constanța! Imagini emoționante cu președintele constănțenilor au ieșit la iveală.

Gică Popescu, donație impresionantă înaintea duelului UTA Arad – Farul Constanța!

Prima etapă din Liga 1 continuă, în seara aceasta, cu meciul UTA Arad – Farul Constanta, o partidă cu doua premiere. Gică Popescu a făcut o super donație înainte de primul meci oficial după fuziunea dintre Viitorul și Farul.

Partida este cu atât mai specială cu cât marchează revenirea lui Gica Hagi pe banca tehnică, la un an după ce a anunțat că se retrage. Oficialul este pregătit pentru deplasarea de la Arad, echipă care a evoluat în playout în sezonul recent încheiat.

În meciurile de pregătire, UTA a reușit să câștige trei partide, una dintre ele a încheiat-o la egalitate și a suferit și o înfrângere. De cealaltă parte, Farul a jucat șase meciuri de pregatire și a reusit să câștige doar unul.

Imagini emoționante cu președintele constănțenilor

Gică Popescu a vizitat zeci de copii înaintea meciului dintre UTA şi Farul. Și nu orice copii, ci pe cei internați la secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean Arad. Preşedintele Farului Constanţa a dezvăluit gestul făcut chiar prin intermediul paginii personale de Facebook. De asemenea, el a promis că va dona apartura necesară pentru secţia de pediatrie.

Cu drag pentru viitor! La invitaţia personalului cu inimi mari de acolo, am vizitat astăzi, înaintea meciului Farul – UTA, Secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean Arad. Am împărţit micuţilor mingi şi eşarfe. Fiindcă modernizarea secţiei s-a făcut numai din donaţii, voi dona şi eu o parte din aparatura de care mai e nevoie atunci când noua secţie va fi gata.”, a scris Gică Popescu.

Gică Popescu nu a fost singur la Secția de pediatrie a Spitalului Județean Arad. Alături de el, a mai fost prezent şi vicepreşedintele clubului, Tiberiu Curt.