Gică Popescu sare în apărarea cumnatului Hagi, după ce ”Regele” a fost jignit în Turcia!

Bordei Radu / 30.01.2021, 12:00
Gică Popescu sare în apărarea cumnatului Hagi, după ce ”Regele” a fost jignit în Turcia!

Gică Popescu sare în apărarea cumnatului Hagi. Asta după ce jurnalistul care l-a jignit și pe Șumudică, Erman Toroglu, a recidivat, de data aceasta la adresa „Regelui”. Transferul lui Mesut Ozil la Fenerbahce a declanșat o adevărată isterie în rândul fanilor turci. Toroglu a mers mai departe și l-a atacat pe fostul mare jucător de la Galatasaray. „Ozil este mai mare ca Hagi, o să vedeți ce efect o să aibă” a enunțat jurnalistul.

Asta a atras mânia fanilor celor de la Cim Bom, dar și reacția promptă a lui Gică Popescu.

Gică Popescu sare în apărarea cumnatului Hagi

Președintele celor de la Viitorul i-a dat replica controversatului jurnalist. Fostul mare fundaș a oferit o declarație pentru cei de la Fanatik.

Este opinia lui. Fiecare jurnalist are favoriții lui, lui îi place mai mult Ozil. Asta nu înseamnă că are dreptate, dimpotrivă. Fiecare om are părerea lui, asta nu îi acordă dreptatea absolută, a spus cumnatul lui Hagi.

 

Mesut Ozil este așteptat să impresioneze la Fenerbahce

Gică Popescu le amintește fanilor turci că Hagi a făcut istorie la Galatasaray, unde nu doar că a câștigat trofee interne, dar s-a impus și în cupele europene. Galatasaray a devenit o forță în Europa, lucru imposibil până atunci pentru cluburile din Turcia.

Este cel mai bun jucător străin din istoria Turciei, asta este părerea mea, crede și Popescu

Ozil trebuie să facă minuni ca să îl depășească pe Hagi

Mesut Ozil este un fotbalist care a câștigat foarte multe trofee în cariera lui, printre care și titlul mondial, cu Germania. Mijlocașul este așteptat să obțină performațe importante cu Fenerbahce. Suporterii din Turcia nu cred, însă, că are șanse să egaleze performanțele lui Hagi în Turcia.

Hagi a făcut istorie la Galatasaray, să vedem dacă poate același lucru și Ozil la Fener. Eu nu îi doresc succes, că sunt fan Cim Bom, a glumit Popescu

Hagi, ghinionist că s-a născut român

Gică Popescu nu știe dacă Gică Hagi a fost mai talentat ca Ozil, unul din cei mai buni decari din fotbal, în ultimii ani. Dar fostul căpitan al Barcelonei este convins că „Regele” ar fi avut un succes mai mare dacă nu se năștea în România.

Părerea mea este că, dacă era născut în Brazilia, Hagi avea cel puțin 3 titluri mondiale și câștiga Balonul de Aur. Poate că Ozil este mai talentat, nu știu dacă este adevărat. Sunt sigur că dacă Gică era component al naționalei Germaniei, sigur avea și el succes. Dar nu a fost cazul, a concluzionat Popescu