Gicu Grozav a vorbit despre revenirea la echipa națională după golul fabulos marcat cu Universitatea Cluj

Gabriel-Alexandru Ioniță / 05.08.2022, 21:21
Gicu Grozav a vorbit despre revenirea la echipa națională după golul fabulos marcat cu Universitatea Cluj

Gicu Grozav a marcat un gol de senzație în meciul câștigat de Petrolul Ploiești, la Mediaș, contra celor de la Universitatea Cluj. A fost singurul gol al partidei și un gol ce le-a adus „lupilor galbeni” prima victorie de la revenirea în prima ligă. De asemenea, a fost și primul gol reușit de Grozav de la revenirea la Ploiești. După meci, fotbalistul de 31 de ani a fost întrebat chiar despre o eventuală revenire la echipa națională a României.

Gicu Grozav este în continuare cu gândul la revenirea la echipa națională

El a răspuns că își dorește acest lucru și va face tot ce e posibil pentru a îndeplini acest deziderat. Legat de meci, Gicu Grozav a apreciat că este o victorie foarte importantă, după un meci extrem de echilibrat și de disputat.

O victorie muncită, importantă, ne bucurăm că am luat toate cele trei puncte dintr-o deplasare grea. De poimâine dăm drumul la treabă, pentru a pregăti meciul cu Rapid. Punctele sunt cele mai importane, nu contează cine marchează. Sunt bucuros pentru mine, că am dat primul gol de la revenire. Știam ce aveam de făcut, ne-am văzut de treabă în continuare și am reușit să apărăm acest rezultat până la final. Îmi doresc să fiu sănătos, să am continuitate, să joc meci de meci și să îmi ajut echipa.

Rămâne de văzut câte goluri voi marca. Și meciul trecut am făcut un meci bun contra celor de la Sepsi, o echipă puternică. Azi am confirmat. (n.r. Dacă își dorește să revină la echipa națională) Normal, cât voi activa ca fotbalist… e normal. Cred că orice jucător își dorește să evolueze pentru echipa națională”, a spus Gicu Grozav după meciul de la Mediaș.

Cum au arătat echipele de start la U Cluj 0-1 Petrolul Ploiești

U Cluj: Brănescu – Baravykas, Pițian, Ispas, Pîrvulescu – R. Pires, I. Filip, Purece – Hofman, Ad. Bălan, Chipciu
Rezerve: Gorcea, Romeo, Briceag, Bic, Haită, Morariu, Ely Fernandes, Hlistei, Boiciuc
Antrenor: Erik Lincar

Petrolul Ploiești: Vâlceanu – Meijser, Tamaș, Huja – Pashov, Seto, Jair, Țicu – Cioiu, Ivanovski, G. Grozav
Rezerve: Moroz – Olaru, Velisar, Tucaliuc, Cebotaru, Dumitriu, Bratu, Măzărache, Borța
Antrenor: Nicolae Constantin

Stadion: „Gaz Metan” (Mediaș)
Arbitru: Chivulete Andrei Florin (Bucureşti), A1: Gheorghe Sebastian Eugen (Suceava), A2: Constantinescu Andrei (Bucureşti)
Arbitru VAR: Costreie Sorin; Arbitru AVAR: Marica Mihai Marius

U. Cluj – Petrolul Ploiești 0-1. Gicu Grozav a fost „călăul” fostei sale echipe. „Lupii galbeni”, prima victorie de la revenirea în prima ligă