Gigi Becali a cerut, Dică este gata să pună în aplicare. Ce se va întâmpla cu Omrani când va fi apt de joc

Gabriel-Alexandru Ioniță 22.09.2022, 18:14
Gigi Becali a cerut, Dică este gata să pună în aplicare. Ce se va întâmpla cu Omrani când va fi apt de joc

După ce l-a adus pe Billel Omrani, Gigi Becali a anunțat că își dorește ca Nicolae Dică să joace în același timp și cu atacantul algerian, și cu Andrea Compagno. Antrenorul FCSB-ului a dezvăluit că s-a gândit la această variantă și chiar o ia serios în calcul.

Nicolae Dică ia serios în calcul să îi facă „plăcerea” lui Gigi Becali

Nicolae Dică a explicat că fostul fotbalist al CFR-ului are marele avantaj că poate evolua pe mai multe posturi. Atât în cele două benzi, cât și în centrul atacului. Și, de asemenea, în mai multe sisteme de joc. Cu unul sau cu doi atacanți.

„(n.r. de ce și-a dorit să revină la FCSB) Asta a fost a patra oară când patronul a vrut să vin la echipă. Am avut o discuție, mi-a spus că are încredere în mine. Având discuțiile cu patronul echipei, avem discuții în care… Cum a fost și cu sistemul de joc.

Când ai un jucător ca Omrani care a câștigat 5 campionate cu CFR, ce faci? Îl ții rezervă? M-am gândit, da (n.r. să joace cu Omrani și Compagno în același timp). Veți vedea. Important este ca Omrani să fie bine din punct de vedere fizic. S-a antrenat foarte bine separat, când am fost noi plecați, când am avut aceste zile libere. El va juca acum și la echipa a doua.

Concurență pe posturi. Omrani poate să joace și în partea dreaptă, și în partea stângă, și nouar, și cu încă un atacant lângă el. Depinde ce cere jocul”, a spus Nicolae Dică la Digi Sport.

Ce se întâmplă cu David Miculescu

Adus cu surle și trâmbițe de la UTA Arad, fotbalistul de 21 de ani nu s-a adaptat încă foarte bine la FCSB, iar evoluțiile sale sunt destul de departe de cele așteptate. Dică nu este însă îngrijorat și și-a manifestat încrederea referitoare la faptul că internaționalul de tineret va ajunge un jucător de top în scurt timp.

Este un jucător tânăr, 21 de ani, care din punctul meu de vedere s-a integrat bine. În antrenament este implicat, se antrenează bine. Se vede că are calitate, are personalitate, are curaj și cred că va deveni un jucător foarte bun. Este mereu în careu la finalizare și asta este un mare bonus pentru el. Cred că în acest moment este mai bun în zonele laterale. Cu timpul va deveni un jucător foarte bun de zona centrală. Este bun și în duelul aerien, are un stâng foarte bun. Cred că va fi un jucător foarte bun”, a mai spus antrenorul FCSB-ului.