Gigi Becali a dat ultimele detalii despre situația lui Florinel Coman cu doar câteva ore înainte de returul cu Dunajska Streda

Gabriel-Alexandru Ioniță / 11.08.2022, 11:50
Gigi Becali a dat ultimele detalii despre situația lui Florinel Coman cu doar câteva ore înainte de returul cu Dunajska Streda

Gigi Becali susține că decizia finală în legătură cu Florinel Coman va fi luată de Nicolae Dică. Despre fotbalistul de 24 de ani s-a spus că s-a recuperat în mod miraculos după ruptura musculară suferită în turul cu Dunajska Streda. Astfel, după doar câteva zile, el a fost pus pe picioare de „vraciul” Marijana Kovacevic și s-a spus că ar putea chiar să joace în partida retur de pe Arena Națională. â

Gigi Becali a spus că Nicolae Dică este singurul care decide dacă va juca sau nu Florinel Coman

Chiar Gigi Becali și Mihai Stoica au fost cei care au lansat acest scenariu. Acum, cu doar câteva ore înaintea partidei, patronul FCSB-ului a explicat exact cum stă situația. El a spus că Andrei Cordea, eliminat în returul cu Saburtalo Tbilisi, a primit doar o etapă de suspendare din partea UEFA. Așa că are drept de joc în meciul de joi seară.

Astfel, nu s-ar mai impune în mod imperativ ca Florinel Coman să fie forțat. Totuși, Becali susține că, dacă Nicolae Dică va dori să facă acest lucru în cele din urmă, atunci antrenorul are și acceptul lui în acest sens.

(n.r. câți spectatori vor fi la meci) Da, vreo 40.000. Toate câte le-au făcut împotriva mea și toate chinurile se întorc toate împotriva lor. Cu rezultate, atunci o să facă Domnul să arate Slavă Lui. Care sunt ei? Ei sunt ăia… Cine m-a băgat la pușcărie? Știu ei cine sunt. Cei care mi-au spus că nu este asta Steaua. Dumnezeu e mai mare decât toți generalii.

(n.r. dacă va câștiga FCSB și returul cu Dunajska Streda) Bineînțeles, face Domnul toate. Vorbesc în fiecare zi cu el (n.r. cu Nicolae Dică), și de două ori pe zi, ca să știu ce se întâmplă acolo. (n.r. dacă va juca Florinel Coman) Da, el hotărăște, Dică. Are soluții, pentru că e Cordea, i-au dat doar o etapă (n.r. de suspendare). Și atunci el hotărăște dacă riscă cu Coman sau nu”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

De asemenea, Becali a rămas consecvent ideii conform căreia va mai face câteva transferuri dacă echipa sa se va califica în play-off-ul Conference League. „Păi da, cu siguranță trebuie să aducem”, a spus el când a fost întrebat despre acest subiect, în cadrul aceleiași emisiuni.

CITEȘTE ȘI Nu mai este doar o glumă! Gigi Becali și-a dat acordul pentru transferurile lui Olaru și Coman la Rapid. „Atât costă”