Nu mai este doar o glumă! Becali și-a dat acordul pentru transferurile lui Olaru și Coman la Rapid. „Atât costă”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 11.08.2022, 11:24
Nu mai este doar o glumă! Becali și-a dat acordul pentru transferurile lui Olaru și Coman la Rapid. „Atât costă”

Deși inițial s-a arătat foarte deranjat de zvonurile conform cărora Darius Olaru și Florinel Coman ar fi doriți de Rapid, Gigi Becali a spus că este dispus până la urmă să îi cedeze pe cei doi în Giulești. Bineînțeles, în condițiile în care clubul lui Victor Angelescu și Dan Șucu reușesc să îi satisfacă pretențiile financiare. Care nu sunt deloc mici.

Gigi Becali le-a stabilit rivalilor din Superliga prețurile pentru Olaru și Coman

Gigi Becali a spus că este dispus să își cedeze vedetele chiar și rivalilor din Superligă, Rapid, CFR Cluj sau CSU Craiova. Însă doar dacă aceste cluburi vor achita niște sume uriașe pentru fotbalul românesc. Patronul FCSB-ului îl evaluează pe Darius Olaru la 6 milioane de euro și pe Florinel Coman la 5 milioane de euro. Orice club care achită aceste sume, chiar dacă este din România, îi poate transfera pe cei doi. În mod evident, șansele ca acest scenariu să devină realitate sunt aproape inexistente.

Acum am văzut că s-a speculat, că a făcut Rapidul nu știu ce ofertă. În primul rând, tot timpul cel mare ia de la cel mai mic. Și eu sunt mai mare ca Șucu, o să iau eu de la el. Mâine iar mă spovedesc, că iar… Când eu vând o marfă nu contează cine ia, dar trebuie să aibă bani. Dacă îl vrea pe Coman, 5 milioane. Dacă îl vrea pe Olaru, 6 milioane. Să facă oferta.

Nu pot ei să cumpere de la mine, trebuie să mai crească de vreo două, trei ori. Dacă totuși vor, Coman da, e și pentru ei valabil. 5 milioane. Pentru Olaru, 6 milioane. Vând la oricine, și la Craiova și la CFR. Atâta costă Coman”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Un nou derapaj rasist la adresa echipei din Giulești

Ulterior, la foarte scurt timp, Becali și-a adus aminte de suma vehiculată în presă pentru aceste două eventuale posibile transferuri. El a considerat această presupusă ofertă, care nu s-a confirmat și este doar un zvon în acest moment, drept o jignire, motiv pentru care i-a jignit și el pe cei de la Rapid, pe criterii etnice.

„Astea sunt batjocuri a la rromi, că le plac batjocurile rromilor. Deși galeria e civilizată. Conducerea lor este a la rromi, dacă fac batjocuri din astea. Dacă aruncă din astea pe piață, nu sunt a la rromi? Păi ce ar trebui să fac eu acum? Să dau 10 euro pe un jucător de-al lor? Nu e batjocură? Pe mine m-a sunat un jurnalist”, a mai spus Gigi Becali la aceeași emisiune.

CITEȘTE ȘI Gigi Becali, criticat de un fost căpitan de la FCSB pentru campania de transferuri: „Nu face bine echipei pe termen scurt”