Gigi Becali a dezvăluit de ce nu l-a transferat pe jucătorul care a făcut senzație la Cupa Mondială din Qatar

Gabriel-Alexandru Ioniță 02.12.2022, 12:12
Gigi Becali a dezvăluit de ce nu l-a transferat pe jucătorul care a făcut senzație la Cupa Mondială din Qatar

Gigi Becali a explicat de ce nu l-a mai transferat în cele din urmă pe Aissa Laidouni, mijlocașul central tunisian în vârstă de 25 de ani care a făcut meciuri foarte bune la Cupa Mondială din Qatar. El a evoluat timp de două sezoane pentru FC Voluntari, înainte de a fi transferat de Ferencvaros pentru 600.000 de euro.

Gigi Becali a renunțat la Aissa Laidouni din cauza impresarului acestuia

În România a fost foarte apreciat, iar la un moment dat s-a pus problema să fie transferat de FCSB. Gigi Becali a recunoscut indirect faptul că într-adevăr s-au purtat niște negocieri la vremea respectivă, dar totul s-a sistat din cauza pretențiilor avute de impresarul lui Laidouni.

„Sunt niste principii aici. Cerea 20% impresara, nu știu cum o cheamă (n.r. Ljubljana Nedelcu). Ce faci, mă? Hai, pa, la revedere. I-am închis telefonul. Cum adică să dau eu procent la impresar? Pleacă, mă, lasă-mă în pace”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Avertismente pentru doi dintre cei mai importanți jucători ai echipei

De asemenea, cu aceeași ocazie, Gigi Becali a vorbit și despre planurile pe care le are cu echipa sa în următoarea perioadă. El i-a atenționat pe Cordea și Compagno că riscă să își piardă în curând locurile în primul 11.

„Oaidă e foarte bun jucător și cred că ne e folositor, dar trebuie să joace puțin mai repede. Cordea, 1 contra 1 e foarte bun, dar s-a obișnuit să tot dribleze. Când ai mingea la mijlocul terenului, pasezi imediat. Viteză de joc. În dreapta nu s-a jucat bine, nu s-a jucat în viteză. Cordea și cu Oaidă au încetinit jocul în dreapta. Dacă se juca mai repede în dreapta, poate era 5-2, 6-2 (n.r. la meciul de la Botoșani).

(n.r. despre Gică Hagi, făcând o paralelă în glumă) El stă și pe bancă, eu nu am dreptul să stau pe bancă. Vreau să vorbesc de echipa mea, nu mai vreau să vorbesc de alții, mai ales de Sărbători acum. Nu vreau să îi supăr pe oameni, îmi văd de treaba mea, de echipa mea. Sunt mulțumit în mare, nu sunt mulțumit de viteza de joc. Cordea să paseze, să dribleze numai când este în dreapta acolo.

Pe Crețu (n.r. despre Valentin Crețu) îl știm acum, gata. Nu o să mă apuc acum de jucători de 30 de ani. Eu zic de jucători de la care am pretenții. O să avem o problemă pozitivă. Compagno și cu Cordea au doi concurenți, nu știm care sunt mai buni. Ce am văzut la Omrani, am văzut alt jucător. Și-a revenit, e jucătorul pe care l-am cunoscut și pe care l-am vrut. Și Cordea are o problemă. Miculescu s-a văzut aseară când a intrat. O să fie o problemă mare pentru ei, eu îi avertizez”, a mai spus Becali.

Urmăriți Playsport.ro și pe