Gigi Becali a explicat care e situația lui Andrei Vlad: „Sunt supărat când face o chestiune voită!”

Robert Zanfir / 22.03.2022, 17:11
Gigi Becali a explicat care e situația lui Andrei Vlad: „Sunt supărat când face o chestiune voită!”

Andrei Vlad a revenit, surprinzător, în lotul lui Toni Petrea, chiar pe terenul unde a gafat incredibil. A fost rezervă la Pitești, în play-off, iar Gigi Becali spune că a vrut doar să îl protejeze de galerie.

Gigi Becali a vrut să nu mai audă de Andrei Vlad, după gafa cu FC Argeș, din finalul sezonului regular. Între timp, s-a răzgândit. „Messi al portarilor” a revenit în lotul lui Toni Petrea, chiar la Pitești. Nu de același tratament s-a bucurat și Claudiu Keșeru. Atacantul pare ieșit definitiv din grațiile omului de afaceri.

Andrei Vlad a revenit în grațiile lui Gigi Becali

Andrei Vlad a avut de-a face cu furia lui Gigi Becali, Patronul FCSB a declarat după gafa de la Pitești că nu îl mai vrea în poarta echipei. Totuși, goalkeeperul are câteva atuuri de partea lui. Unul dintre acestea este tinerețea, de care latifundiarul speră să profite.

„Am văzut comentarii. Pe Andrei Vlad l-am protejat de galerie, de aia nu l-am luat în lot. Nu l-am pedepsit pe săracul băiat cu nimic. Am zis mai bine să nu-l luăm în lot ca să-l protejăm.

Eu nu sunt supărat pe omul care greșește, dar trebuie să-i spui că greșește! Sunt supărat când face o chestiune voită!”, a spus Becali, la Pro X.

E greu să se mai întoarcă acum. Cum a stat Târnovanu, acum stă el. Mi-e frică, face niște gafe, mai ales acum pe final e greu. Dacă face niște gafe să te distrugă…Plus că la Târnovanu văd un joc de picior mai bun. Vlad are o ezitare, vrea să paseze, nu mai pasează. Vrea să dea mingea cu mâna, se face că aruncă cu mâna, dar o aruncă în mâna cealaltă.
Gigi Becali, după eșecul cu FC Argeș, 0-1, din sezonul regular

Keșeru rămâne pe lista neagră

Dacă Andrei Vlad a revenit în grațiile lui Becali, Keșeru e deja istorie la FCSB. A ajuns la trei partide consecutive în afara lotului și se gândește la finalul sezonului.

”Ce să mai joace, tată, Keșeru? Unde? Cu el lucrurile sunt clare. Da, foarte bine că nu a prins lotul. Nu este nicio pierdere. Eu i-am zis încă din iarnă că o să joace băieții ăștia mai tineri, iar el e liber să plece. Dar nu a vrut și nu a înțeles deloc.

Mamut este mai util pentru noi față de Keșeru. E mai puternic și se bate mai bine acolo în față. Ușor, ușor l-a cam depășit pe Keșeru. Am opțiune de prelungire la Mamut și trebuie să mă hotărăsc ce voi face cu el ”, a spus Gigi Becali.

1 milion de euro este cota lui Andrei Vlad, care a ajuns la FCSB în iulie 2017.