Gigi Becali a lămurit transferul lui Varela la FCSB. „Vom vedea”

Giosanu Catinca / 20.01.2022, 11:45
Gigi Becali a lămurit transferul lui Varela la FCSB. „Vom vedea”

Patronul FCSB, Gigi Becali, a vorbit despre situația lui Varela și șansele ca acesta să revină la formația roș-albastră.

Gigi Becali, declarații de ultim moment

Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul roș-albaștrilor, a făcut curățenie la FCSB, pentru a reduce cheltuielile, iar acum se gândește să întărească lotul grupării pe care o manageriază.

În ultimele zile, s-a speculat că latifundiarul ar vrea să îl readucă la echipă pe Fernando Varela. Soția fotbalistului a blocat transferul la Universitatea Craiova, însă Becali nu avea habar. El a recunoscut că a aflat din presă că Varela se va despărți gratis de grecii de la PAOK Salonic iarna aceasta și este tentat de o revenire în Liga 1.

”Vom vedea”

Patronul echipei, Mihai Rotaru, a fost cel care a anunțat că fundașul central ar vrea o revenire la FCSB. Gigi Becali a rămas surprins când a aflat informația, dar a fost încântat.

Varela? Nu știu nimic. Acum aflu pentru prima dată.”, a reacționat milionarul din Pipera, conform digisport.ro.

În momentul în care a fost întrebat dacă i-ar plăcea un astfel de fotbalist, Becali a oferit următorul răspuns:

Nu stau să negociez acum la telefon dacă-mi place sau nu. Vom vedea.”, a mai spus patronul celor de la FCSB.

De ce a picat transferul lui Varela la Craiova

Sursele ProSport susțin că soția jucătorului, Andreia, nu a fost de acord cu mutarea la Craiova pentru că orașul nu are școli la nivelul la care îl dorește aceasta pentru copii.

Cuplul au trei băieți, dintre care doi mai mici, iar cel mare a ales să joace fotbal la Benfica, în Portugalia. Andreia Varela ar vrea să rămână în continuare la Salonic, acolo unde copiii cei mici s-au acomodat foarte bine la școală.

”S-a încercat, dar din păcate, nu s-a putut rezolva”

Patronul oltenilor a explicat, la rândul său, cum a negociat cu PAOK transferul lui Varela.

Vă spun în premieră acum: am încercat să-l aducem pe Varela. Ieri a căzut. El a fost ținta noastră numărul unu. Da, Varela, de la PAOK. Două săptămâni am muncit la el.

S-a încercat, dar din păcate, nu s-a putut rezolva. PAOK e de acord, nu sunt probleme, pentru că există o disensiune între Varela și conducere și am crezut că putem să rezolvăm. Dar din păcate, nu am putut face transferul.

Nu pot să vă dau detalii, dar nu financiar. Vrem două transferuri. Dacă vine și al treilea, e cu atât mai bine. Dar nu aducem de dragul de a aduce.”, a spus Mihai Rotaru, conform aceleiași surse.