Gigi Becali a vorbit despre planul lui Rockefeller de a stăpâni lumea. „I-a trimis să conducă lumea”

Giosanu Catinca / 04.01.2022, 17:07
Gigi Becali a vorbit despre planul lui Rockefeller de a stăpâni lumea. „I-a trimis să conducă lumea”

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a vorbit despre cei mai bogați oameni ai planetei. Latifundiarul a ținut să sublinieze că știe foarte multe amănunte despre cel mai bogat om din lume.

”Îi făceau operație, îi băgau o inimă, mai luau un ficat, mai băgau un ficat”

Gigi Becali a spus, într-un interviu, că americanul John D. Rockefeller, despre care se vehiculează că a fost unul dintre cei mai mari antreprenori din industria petrolului, cel care a pus bazele companiei petroliere Standard Oil Company și care a devenit primul mare trust de afaceri din SUA, este cel mai bogat om din lume.

Cel mai bogat om e ăsta, Rockefeller. El a avut cinci băieți, i-a trimis în tot Occidentul, unul în Germania, Spania, în Franța, în Italia, în America, ca să conducă lumea. De ce i-a trimis în fiecare capitală a lumii? De atunci. Dacă de-atunci… mii de mii de miliarde. A trăit 103 ani. Nu mai trăiește acum, a murit.

Omul de afaceri a povestit că Rockefeller era dispus să facă orice numai să își prelungească viața.

Avea avion și apărea la spital, 20-30 de doctori îi făceau operație, îi băgau o inimă, mai luau un ficat, mai băgau un ficat: șapte inimi, șapte ficați. A trăit 103 ani. Ce-a făcut? Unde este acum? Îți spun eu unde este: unde sunt plânsul și scrâșnirea dinților, că doar n-o fi cu Lazăr. E cu Lazăr sau cu bogatul nemilostiv? Ai vrut să comanzi lumea! Păi, tu vrei să comanzi lumea? Păi, lasă-te în numele lui Hristos.”, a declarat Gigi Becali, pentru România TV.

”Atunci ești cel mai bogat, când nu mai ai nevoie”

Finanțatorul echipei roș-albastre susține că, oricâte sacrificii ar face, bogații României nu vor ajunge să aibă averea lui Bill Gates, pe care îl învinuiește că ar fi avar după bani.

În România sunt oameni bogați, dar e mizilic pe lângă… de exemplu, am înțeles că toți bogații României au cam 30 de miliarde. Păi dacă toți bogații României au de 5 ori mai puțin decât unul al Americii, care ăla nu e foarte bogat? Bill Gates, că ăla are 150 miliarde și el are de 6 ori, noi toți nici nu avem cât el. Sutele de oameni, toată România asta, îți dai seama…

Atunci ești cel mai bogat, când nu mai ai nevoie. Nu mai vreau! Nu înseamnă că sunt cel mai bogat? Ăla, Bill Gates mai vrea, văd. Face vaccin, face tot felul de șmecherii, el nu e cel mai bogat. El ar mai vrea și nu-i cel mai bogat.”, a mai spus Becali.