Gigi Becali, anunț despre Octavian Popescu: „I-am zis lui Meme, îl dau cu 30 de milioane!” Avertisment fără precedent pentru Florin Tănase

Robert Zanfir / 23.01.2022, 23:25
Gigi Becali, anunț despre Octavian Popescu: „I-am zis lui Meme, îl dau cu 30 de milioane!” Avertisment fără precedent pentru Florin Tănase

Gigi Becali a declarat după remiza cu CFR Cluj, 3-3, că este mulțumit de rezultat. Patronul FCSB a dezvăluit că îl va da pe Tavi Popescu dacă va avea o ofertă apropiată de nivelul fixat de el. Mai mult, omul de afaceri a lansat un avertisment pentru Florin Tănase.

FCSB a remizat, 3-3, cu CFR Cluj, într-un meci în care Tavi Popescu a marcat poate golul sezonului. Gazdele au egalat prin Iulian Cristea, care a marcat în prelungirile partidei.

Gigi Becali, anunț despre Octavian Popescu: „I-am zis lui Meme, îl dau cu 30 de milioane!” Avertisment fără precedent pentru Florin Tănase

Octavian Popescu a avut poate cel mai bun meci de la venirea la FCSB. Iar Gigi Becali nu a ratat ocazia de a-și promova iar marfa.

„Sunt mulțumit de rezultat. Încă mai suntem la mâna noastră, sunt mulțumit. Altfel, trebuie să luăm jocul cum a fost.

Ei au jucat fotbal prima repriză, nu poți să spui. Avem 10, 15 victorii, cum să mă bag. Antrenorul face echipa, cum să mă bag. El face tot. Nu discut eu, am vorbit de două ori înainte de meci. Mi-a spus echipa, mi-a spus că nu avem fundași laterali, eu habar nu aveam și vom juca așa…

Mi-a spus că o să joace fără Vinicius, că a venit mai târziu. I-am zis lasă, mă, joacă ce vrei, că nu știu.

Antrenorul a văzut că Keșeru nu face față, l-a schimbat, nu? Ce mă interesează pe mine. Atâta timp cât ești în cărți la campionat, ești mulțumit.

Nu că nu vreau campionatul. Vreau campionatul! Dacă vreau bani, trebuie să iau campionat. Noi, dacă luăm campionatul anul ăsta, ne calificăm în Liga Campionilor. Avem jucători care pot bate pe oricine.

Eu sunt bucuros pentru că Tavi Popescu este jucător de 100 de milioane. A jucat în stil de mare jucător. I-am spus lui Meme azi, e posibil să mi-l fure unul cu 30 de milioane.

Dacă îmi dă 30 vreunul anul ăsta, îl dau. Dacă îl mai țin doi ani, nu îl mai dau cu 30.

Gigi Becali: Tavi Popescu a devenit mai important decât Tănase

Echipa fără el are niște probleme cum am avut cu Sepsi. Echipa fără el are probleme. Tavi Popescu a devenit acum mai important decât Tănase.

Am vorbit cu Tănase. I-am spus că e cel mai mare, cel mai bun. Dar dacă continuă așa nu îmi convine. O să fie schimbat. O să îl schimbe antrenorul.

Eu sunt de aceeași părere, că Tavi Popescu este mai mult un inter sau un număr 10. Îmi place mai mult în centru.

Avem fundași centrali. Îl avem pe Cristea, care a dat golul, și îl avem pe Vinicius, care este fundaș, nu?

Despre lupta pentru titlu

Sunt șanse mici, pentru că echipele sunt foarte slabe. Dar, având în vedere că noi am jucat jocurile tari, iar ei au jocurile tari de jucat… să zicem echilibrat. Dar șansele mari pentru ei. Sunt echipa puternică, nu ai ce să zici.

Deac ăsta? De aș putea să scap de el. El le face tot, el le ia toate campionatele. Nu știu cum să scap de el. Am vrut să îl iau, îi dădeam 5000 salariu. I-am reproșat lui Meme de atunci.

Apoi semnasem cu el, cu 20 de mii salariu, dar a rămas la CFR”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

FCSB – CFR Cluj 3-3. ECHIPELE DE START

FCSB: A. Vlad – Ov. Popescu, A. Miron, I. Cristea, Haruț – Olaru, Ad. Șut, Fl. Tănase – Cordea, Keșeru, Oc. Popescu
Rezerve: Târnovanu, Fl. Coman, Dumiter, M. Tănasă, A. Burlacu, V. Gheorghe, Ov. Perianu, Oaidă, Vinicius
Antrenor: Toni Petrea

CFR Cluj: Hindrich – Cr. Manea, Burcă, Graovac, Camora – Păun, Boateng, Bordeianu – C. Deac, Debeljuh, V. Costache
Rezerve: Bălgrădean – Susic, Cestor, Itu, Chipciu, Neguț, Sacko, Petrila, Dugandzic
Antrenor: Dan Petrescu

Stadion: Arena Naţională (Bucureşti)
Arbitru: Colţescu Sebastian (Craiova) / A1: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti) A2: Mitruţi Daniel (Craiova)