Gigi Becali are un nou favorit! Pe cine vrea să instaleze pe banca FCSB-ului. Reacția clubului la auzirea veștii. “Nu îl ținem cu forța”

Catinca Giosanu 21.05.2021, 15:46
Gigi Becali are un nou favorit! Pe cine vrea să instaleze pe banca FCSB-ului. Reacția clubului la auzirea veștii. “Nu îl ținem cu forța”

Gigi Becali are un nou favorit! Patronul a decis pe cine vrea să instaleze pe banca FCSB-ului. Reprezentanții clubului vizat nu au reacționat tocmai bine la auzirea veștii. Despre cine este vorba?

Gigi Becali are un nou favorit!

Gigi Becali s-a reorientat după ce a fost refuzat de Marius Șumudică și de Nicolae Dică. Latifundiarul din Pipera a făcut portretul viitorului antrenor de la FCSB. El susține că cel care îi va lua locul lui Anton Petrea trebuie să îndeplinească câteva condiții. În primul rând, tehnicianul trebuie să fie de origine română, să fie creștin-ortodox, și să nu ceară un salariu foarte mare. Dacă lui Șumudică era dispus să îi ofere în jur de 20.000 de lei pe lună, plus anumite bonusuri, acum pare că e mai strâns la pungă. Finanțatorul ”roș-albaștrilor” nu intenționează să arunce banii pe fereastră.

Pe cine vrea să instaleze pe banca FCSB-ului

Omul de afaceri Gigi Becali a dat deja câteva nume. Printre cei menționați se numără și Marius Croitoru, tehnicianul care a dus-o pe Botoșani în play-off două sezoane la rând. Acesta pare să fie noul lui favorit.

Eu vorbesc cu 2-3 antrenori, apoi aleg. Cu siguranță va fi un antrenor român. Străin niciodată nu veți mai vedea. Ce e aia? Antrenor român, ortodox. De ce să aduc altă religie? Nu știu dacă aduc cu experiență. Ăștia sunt prea scumpi. Am stat și m-am gândit. E bun Șumudică, dar costa 500.000 de euro cu tot staff-ul. Sunt bani mulți. Dacă nu te califici în Europa, ce faci? Mă gândeam că facem economie. Pleacă Filip, pleacă Stan, Pleacă Soiledis și încă vreo 4. Fac economie de 50.000 de euro lunar. Nu mai aruncăm cu banii, tată. Nu se face așa.”, a declarat Gigi Becali.

Afaceristul din Pipera a fost foarte entuziasmat în momentul în care a vorbit despre el, iar asta spune multe.

O să iau un antrenor ieftin. Poate să zică lumea orice. O să vorbesc, poate, și cu Ilie Poenaru. Și cu Prepeliță, dar și cu Marius Croitoru, să vedem cum vede fotbalul. Mie îmi place fotbalul de posesie, tiki-taka. Eugen Neagoe, da. Numai să facă cum zic eu, nu ca Piți. E glumă! Neagoe, da.”, a mai spus patronul FCSB-ului.

Marius Croitoru, tehnicianul care a dus-o pe Botoșani în play-off două sezoane la rând
Marius Croitoru, tehnicianul care a dus-o pe Botoșani în play-off două sezoane la rând

Reacția clubului la auzirea veștii: “Nu îl ținem cu forța”

Valeriu Iftime a reacționat dur, în momentul în care a auzit că Gigi Becali îl vrea antrenor pe Marius Croitoru la FCSB. De altfel, Croitoru a declarat în mai multe rânduri că nu ar colabora cu Gigi Becali în actualii termeni de la FCSB.

Acum e prima dată când aud așa ceva. Marius Croitoru mai are contract cu noi pe trei ani și nu se pune problema să plece. Însă, în viața asta mereu există câte un dar… Dacă e ceva adevărat, deși pe mine nu m-a căutat Gigi Becali… totuși nu-l țin pe Croitoru cu forța la Botoșani. Repet: nu știu nimic de vreo ofertă de-a lui Gigi pentru Croitoru.”, a precizat Valeriu Iftime, conform celor de la ProSport.

Urmăriți Playsport.ro și pe