Vulcanicul Marius Croitoru a erupt înaintea duelului cu Universitatea Craiova. „Niște arbitri minunați, cei mai deștepți și frumoși”

Marian Cărăvan / 07.05.2021, 21:48
Vulcanicul Marius Croitoru a erupt înaintea duelului cu Universitatea Craiova. „Niște arbitri minunați, cei mai deștepți și frumoși”

Antrenorul celor de la FC Botoșani consideră că echipa sa este o victimă sigură în play-off. Vulcanicul Marius Croitoru a erupt înaintea duelului cu Universitatea Craiova. Tehnicianul nu a mai rezistat și a început tirada împotriva arbitrilor.

Vulcanicul Marius Croitoru a erupt înaintea duelului cu Universitatea Craiova

FC Botoșani este una dintre echipele angrenate în acest sezon în play-off-ul Ligii 1, în care polul de interes îl reprezintă duelul dintre CFR și FCSB. Un duel în urma căruia FC Botoșani a devenit „victimă colaterală”. Cel puțin așa reiese din afirmațiile lui Marius Croitoru. Antrenorul echipei botoșănene a luat foc după ultimul meci din play-off. FC Botoșani a pierdut pe teren propriu meciul cu FCSB, scor 1-3, iar tehnicianul și-a început tirada împotriva arbitrului Adrian Cojocaru. Marius Croitoru a despicat firu-n patru și a dar verdictul: „un arbitraj slab”. Antrenorul celor de la FC Botoșani a dat dovadă și de ironie, vorbind despre „niște arbitri minunați, cei mai deștepți și frumoși”.

Un început foarte prost de meci pentru noi, 15-20 de minute, după care arbitrul s-a ridicat la nivelul primelor noastre 15 minute! Un arbitraj foarte slab. Nu știu cine îi deleagă, cum. Nu pot să înțeleg! Am penalty pe care nu-l dă, la Roman, și le dă lor penalty care nu este.

Mai mult de atât ce poți să zici? Bravo lor, sunt niște arbitri minunați, cei mai deștepți, cei mai frumoși, cei mai tari din țara asta! Măcar nu mi-a dat galben, din punctul ăsta de vedere… a fost minunat arbitrul”, a declarat Marius Croitoru.

FCSB nu a pierdut niciun meci disputat la Botoșani. Echipa lui Becali are 9 victorii și o remiză în 10 meciuri disputate pe terenul echipei lui Iftime.

Vulcanicul Marius Croitoru a erupt inaintea duelului cu Universitatea Craiova
Vulcanicul Marius Croitoru a erupt inaintea duelului cu Universitatea Craiova

FC Botoșani, deplasare grea în Bănie

Următorul meci al celor de la FC Botoșani va fi duminică, 9 mai, de la ora 19:00, în deplasare cu Universitatea Craiova. Un meci în care Marius Croitoru sper să nu aibă parte de decizii controversate de arbitraj. De altfel, prestația lui Adrian Cojocaru, din Botoșani – FCSB 1-3, a fost analizată de sânge și de fostul arbitru FIFA, Ion Crăciunescu

Fostul mare arbitru internațional Ion Crăciunescu a analizat fazele controversate de arbitraj din partida FC Botoșani – FCSB 1-3.

FC Botoșani a fost văduvită de două penalty-uri, în vreme ce FCSB a primit gratuit un „11 metri”, cel de-al doilea. De asemenea, moldovenii au fost iertați de două eliminări după două faze la limită, judecate în favoarea lor, sunt concluziile lui Ion Crăciunescu.