Gigi Becali, atac dezlănțuit la adresa jucătorilor după Sepsi Sf. Gheorghe – FCSB 2-2! „Nu sunt în stare să dea o pasă.”

Giosanu Catinca / 17.05.2021, 08:40
Gigi Becali, atac dezlănțuit la adresa jucătorilor după Sepsi Sf. Gheorghe – FCSB 2-2! „Nu sunt în stare să dea o pasă.”

Gigi Becali a lansat un nou atac la adresa jucătorilor după Sepsi Sf. Gheorghe – FCSB, scor 2-2. Ce l-a nemulțumit pe latifundiarul din Pipera?

Gigi Becali, atac dezlănțuit la adresa jucătorilor după Sepsi Sf. Gheorghe – FCSB 2-2!

La Sf. Gheorghe, FCSB a avut o apărare șubredă, iar portarul Cătălin Straton a avut mult de muncă. Marile voci ale fotbalului românesc văd fundașii centrali ai echipei lui Gigi Becali vinovați. De altfel, patronul celor de la FCSB a recunoscut că fotbaliștii lui nu sunt tocmai pregătiți pentru această luptă. Mai mult, el și-a luat adio de la titlu. CFR Cluj este la o victorie de titlu în Liga 1.

Sepsi OSK – FCSB s-a terminat la egalitate, 2-2, cu FCSB. Tănase şi Buziuc au marcat pentru oaspeţi, după ce Sepsi a condus cu 2-0. Pentru gazde au marcat Petrila (minutul 69) şi Dumiter (minutul 72).

„Nu sunt în stare să dea o pasă”

După meci, Gigi Becali și-a acuzat jucătorii de lipsă de bărbăție. Niciunul nu a scăpat de criticile omului de afaceri.

Dacă stăm bine să ne gândim, noi trebuia să scoatem un egal la Iași anii trecuți și am luat bătaie în 10 oameni. Nu este exclus ca Botoșani să scoată un egal. Dar ar fi tot o minune. Nu o văd pe CFR, cu titlul pe masă, să nu câștige un meci. Noi pe Craiova îi putem bate, dar pe CFR, dacă jucăm ultimul meci, nu avem cum să îi batem. Deci am avea nevoie de două minuni.

Sunt jucători tineri care nu sunt de competiția asta. Radunovic, Olaru, Moruțan, Tănase…. Crețu a mai jucat, dar tot a greșit la gol. Olaru, toate mingile doar la adversar. Moruțan la fel. Emoția… De Tănase nu pot să zic, dar nici n-a avut cu cine juca. Nici Tavi Popescu n-a avut emoții, dar ei doi n-au avut cu cine să joace. N-am văzut așa ceva.”, a declarat Gigi Becali, la „Digi Sport Special”.

Finanțatorul celor de la FCSB a tunat și a fulgerat după Sepsi - FCSB © FOTO:Razvan Pasarica / SPORT PICTURES
Finanțatorul celor de la FCSB a tunat și a fulgerat după Sepsi Sf. Gheorghe – FCSB © FOTO: Răzvan Păsărică / SPORT PICTURES

”Le tremură picioarele. Nu sunt bărbați!”

CFR Cluj ar putea câștiga titlul etapa următoare chiar și dacă nu va învinge FC Botoșani. Asta, în cazul în care FCSB va obține un rezultat identic sau mai slab.

Radunovic, fotbalist adevărat, de când a venit aici, e fricos. Toți, când vin la noi, le tremură picioarele. Nu sunt bărbați! Nu e Andrei Burcă un fotbalist extraordinar, am vrut să îl iau, dar e bărbat. Se bate în orice situație! Asta e selecția mea. Nu există test de bărbăție! Eu iau după ce văd. Rădoi mi-a spus că Vînă e bun, că va fi o soluție la națională. Acum e praf! Ce inter să fii, dacă n-ai dat niciun gol?”, a mai spus finanțatorul echipei roș-albastre.