Gigi Becali s-a săturat să aștepte! A oferit 500.000 de euro pentru implementarea VAR, însă a fost refuzat

Gabriel Peneș / 16.05.2021, 16:31
Gigi Becali s-a săturat să aștepte! A oferit 500.000 de euro pentru implementarea VAR, însă a fost refuzat

Gigi Becali s-a săturat să aștepte! A oferit 500.000 de euro pentru implementarea VAR, însă a fost refuzat. Patronul FCSB a fost scandalizat, aproape tot sezonul, de anumite arbitraje din Liga 1. El a considerat că CFR Cluj e în continuare avantajată de unii arbitri, iar alții fluieră împotriva echipei sale. Sistemul VAR va fi implementat abia de la începutul play-off-ului din sezonul viitor, conform ultimei înțelegeri între FRF și LPF.

Gigi Becali s-a săturat să aștepte!

FCSB se tot luptă pentru câștigarea titlului după 5 ani. Gigi Becali s-a săturat să aștepte! Patronul roș-albaștrilor s-a declarat scandalizat cam tot sezonul de arbitraje. El consideră că „oamenii în negru” avantajează rivalii de la CFR Cluj. „Artileria” lui Becali s-a îndreptat mai ales spre Istvan Kovacs, găsit vinovat aproape de toate relele întâmplate FCSB în acest sezon. Și, ca bonus, și spre Iulian Călin.

Dacă lui Tănase îi rup picioarele prin careu, să nu dea penalty ca să ia CFR Cluj titlul! Acesta este adevărul! Nu cred că de vină sunt arbitrii! Dracii i-au întunecat mintea lui Istvan Kovacs. La fel, dracii i-au întunecat mintea lui Iulian Călin. Doar dracii pot fac așa ceva. Eu nu am văzut așa ceva de când mama m-a făcut. Dracii din mintea arbitrilor le-au recuperat punctele. Dacă Istvan Kovacs e om, nu putea face așa ceva! Dracii i-au înnebunit capul și mintea! Doar un drac poate gândi așa ceva, doar ei gândesc lucrurile invers. Arbitrii mai greșeau, dar eu acum lupt și cu dracii. Trebuie să bag rugăciune multă pentru ca dracii să nu le întunece mintea arbitirlor. Noi, FCSB, luptăm cu echipa adversă și cu dracii”, declara Gigi Becali nu de mult.

Gigi Becali s-a săturat să aștepte! A oferit 500.000 de euro pentru implementarea VAR, însă a fost refuzat
Gigi Becali s-a săturat să aștepte! A oferit 500.000 de euro pentru implementarea VAR, însă a fost refuzat

A oferit 500.000 de euro pentru implementarea VAR, însă a fost refuzat

Despre introducerea sistemului de arbitraj video (VAR) în Liga 1 s-a vorbit de mai multă vreme. Dar lucrurile s-au împotmolit undeva între FRF și LPF. Cele două organisme nu au reușit să se pună de acord în privința plății costurilor implementării VAR, dar și a răspunderii pentru pregătirea specifică a arbitrilor. Suma de 500.000 de euro a devenit un adevărat „măr al discordiei” între federația condusă de Răzvan Burleanu și Liga Profesionistă ce-l are în frunte pe Gino Iorgulescu. Acum, ultima înțelegere între cei doi prevede împărțirea acestor costuri în mod egal. Termenul de implementare stabilit este, însă, abia la finalul lui aprilie 2022. Adică, data la care vor începe partidele din play-off-ul și play-out-ul sezonului viitor.

Mihai Stoica, managerul celor de la FCS, a dezvăluit că Gigi Becali era gata să dea de la el 500.000 de euro. Și asta doar ca în Liga 1 să se implementeze sistemul VAR cât mai repede.

Gigi s-a oferit să plătească el arbitrajul video, doar ca să se implementeze mai repede. Vă imaginați… Noi discutăm că am putea avea VAR în play-off-ul sezonului viitor. De ce să nu avem când începe campionatul? Nu se vrea! Ce e așa o mare problemă?! Cât training îți trebuie? Nu se vrea! Cât training îți trebuie ca un arbitru să se uite la televizor și să spună > sau >? Băi, oameni buni, Gigi voia să plătească implementarea VAR-ului pentru toată lumea. Nu putea să plătească arbitrii”, a spus MM într-un dialog Live pe Facebook avut cu fanii FCSB.