Gigi Becali, atac după atac la adresa Academicii Clinceni: „Au să îmi dea 50.000 de euro! Mi-au mâncat pâinea!”

Giosanu Catinca / 12.05.2021, 11:38
Gigi Becali, atac după atac la adresa Academicii Clinceni: „Au să îmi dea 50.000 de euro! Mi-au mâncat pâinea!”

Academica Clinceni a reușit să o încurce pe FCSB, luni seară, într-un duel foarte important pentru roș-albaștrii în lupta pentru titlu. Jocul de la Giurgiu, scor 2-2, a scos la suprafață datorii vechi pe care le are Clinceni față de latifundiarul din Pipera. Finanțatorul celor de la FCSB a răbufnit și a atacat dur formația din Ilfov. Ce reproșuri le-a făcut omul de afaceri celor de la Academica?

Gigi Becali, atac după atac la adresa Academicii Clinceni

Gigi Becali ”a tunat și a fulgerat” la adresa celor de la Academica Clinceni, după ce a văzut îndârjirea cu care au evoluat ilfovenii în remiza de la Giurgiu. El consideră că ilfovenii au evoluat împotriva echipei sale cu o determinare superioară față de cea arătată în confruntarea cu CFR. În plus, patronul FCSB-ului a aruncat săgeți către tehnicianul Clinceniului, Ilie Poenaru, și Raul Rusescu, atacantul care ”și-a îngropat” fosta echipă.

Ce citești tu, dacă nu-ți dădeam eu cartea? Ăștia sunt ai mei, mănâncă pâinea mea. Poenaru a luat salariu de la mine. Nu voiam să se dea la o parte, dar nu cu dușmănie așa. Mie mi-a luat patru puncte și cu CFR s-au plimbat pe teren. Repet, să jucăm pe bune, dar luați măcar un punct CFR-ului.”, a spus Gigi Becali, după ce FCSB s-a încurcat de Academica, în lupta la titlu.

FCSB a ratat ocazia de a face rocada cu CFR Cluj în fruntea clasamentului Ligii 1
FCSB a ratat ocazia de a face rocada cu CFR Cluj în fruntea clasamentului Ligii 1

„Au să îmi dea 50.000 de euro! Mi-au mâncat pâinea!”

Gigi Becali susține că primarul orașului Clinceni și fiul său i-au jurat credință și îi acuză acum că s-au dat de parteacelor de la CFR Cluj.

Nu au dat banii. Nici 50 de mii nu au dat, pe care i-am dat eu vechii patroane. Când au promovat, eu m-am retras. Eu nu am știut că o să promoveze. Au zis că îmi dau banii, iar dacă nu mi-au dat banii, nu e echipa mea. Domnu’ președinte, o să fiu o slugă credincioasă, iar cu CFR s-au plimbat pe teren. I-au bătut de patru ori. Mai exista Clinceni, era desființată. Băiatul primarului lua salariu și el. Mi-a zis: domnu’ Becali, luați-l și pe el. Să mănânce și el o pâine. El a luat salariul de la mine. Au mâncat pâinea mea.”, a mai spus Gigi Becali, conform celor de la as.ro.

Cum răspunde primarul orașului Clinceni acuzațiilor lui Becali

Primarul din Clinceni, Adrian Budeanu, a reacționat imediat după acuzațiile făcute de către finanțatorul celor de la FCSB. Edilul susține că datoria către Gigi Becali a fost stinsă după ce l-a luat pe Adrian Șut.

Trebuie să le spunem oamenilor exact cum au stat lucrurile. În 2018 am făcut o asociație cu FCSB. Am fost chemat la palat, la domnul Becali, într-un alt context, și acolo mi-a venit o idee, pe care le-am pus-o pe masă. Era de față și Mihai Stoica.

Să ne cedeze nouă jucătorii tineri, de perspectivă, să aibă un fel de satelit la liga secundă. Atunci, Mihai Stoica ne-a zis că nu prea au jucători, că abia demaraseră proiectul cu Academia. Până la urmă, ne-au trimis 9 jucători, printre care Robert Ion, Horșia, Nicola, Cristi Dumitru.

Când FCSB a ieșit din asociație, Gigi Becali l-a luat pe Șut. A zis că e echipa lui, că el a creat-o și că o să ia ce jucător vrea. Și l-a luat pe Șut, cumva, în contul acelei sume.”, a replicat Adrian Budeanu, potrivit gsp.ro.