Gigi Becali dă 600.000 de euro pentru marele transfer al iernii! Mihai Stoica a făcut anunțul în direct

Radu Bordei 23.01.2022, 16:12
Gigi Becali dă 600.000 de euro pentru marele transfer al iernii! Mihai Stoica a făcut anunțul în direct

Deși a anunțat că nu este interesat să facă transferuri, există un jucător pentru care Gigi Becali ar fi dispus să plătească 600.000 de euro. Este vorba de starul arădenilor, David Miculescu. Tânărul fotbalist i-a luat ochii patronului vicecampioanei. Ar fi un fotbalist pe profilul dorit de Becali, care se gândește să îl vândă, apoi, pe bani mulți.

Fotbalistul nici nu mai are mult timp contract cu UTA, de aceea Becali insistă pentru fotbalist. „Oricum, îl iau gratis” amenință Gigi. Dacă arădenii ar ceda, FCSB ar realiza unicul ei transfer în această iarnă.

Gigi Becali este gata să plătească 600.000 de euro pentru un star de la UTA. Arădenii mai pierd un jucător important, la vară

UTA riscă să rămână fără doi dintre cei mai buni jucători, la vară. Brazilianul Roger a semnat deja cu cei de la CFR Cluj, va merge la vară, în Gruia. Vicecampionii României nu au fost interesați de acesta, preferă să plătească pentru Miculescu.

Roger e un jucător bun, cu picior stâng foarte bun. Nu e rapid, dar îţi sare în ochi şi are un fizic remarcabil. La noi nu știu dacă ar putea juca, în 4-3-3. Nu are viteză, nicvi un efort mare nu depune, deci nu ar putea juca atacant lateral sau inter. Noi avem fotbaliști buni, mai ales în atac, așa că nu a fost luat în considerare. Este o mutare interesantă pentru CFR. Gigi l-ar vrea pe Miculescu, este de același profil, stângaci, dar Gigi preferă să dea 600.000 de euro pe el, decât să îl ia gratis pe Roger. Asta nu înseamnă că nu este fotbalist bun, a comentat Stoica, la Telekom. 

Miculescu nu e un jucător pe care eu să îl vreau acum. Atunci am dat 500 sau 600 de mii. Am zis: «Domnule, îți dau banii și îl las acolo!». Nu îl iau pe Miculescu acum. Eu cred în Miculescu, dar peste un an sau doi, declara și Gigi Becali

Patronul anunță noua politică de transferuri. Petrea se va descurca cu ce are la dispoziție

Gigi Becali vrea să facă economie așa că a scăpat de Constantin Budescu, nici nu mai este dispus să aducă fotbaliști. Mai ales că CFR continuă să domine campionatul.

Stați să vedem cu situația asta din lume. Nu am câștigat, am scos banii, nu am câștigat. Nu trebuie să ne jucăm cu banii, că după aia faliment. Toți care au avut profesioniști au intrat în faliment.

Eu nu sunt dispus să risc. Dacă cineva garantează că iau trei jucători, dau zece milioane și iau titlul, da. Dar eu nu fac asta, crede Gigi Becali

Urmăriți Playsport.ro și pe