Gigi Becali dă prima lovitură pe piața transferurilor! Fotbalistul va semna cu FCSB în scurt timp

Moldoveanu Camelia / 01.06.2021, 09:10
Gigi Becali dă prima lovitură pe piața transferurilor! Fotbalistul va semna cu FCSB în scurt timp

Gigi Becali face primul transfer în perioada de mercato din acest sezon. Finanțatorul FCSB a avut la o înțelegere cu un fotbalist liber de contract pe care îl așteaptă să semneze în câteva zile. Nu este pentru prima dată când „roș-albaștrii” au încercat să-l cumpere.

Gigi Becali dă prima lovitură pe piața transferurilor: „Ne-am înțeles.”

Gigi Becali și-a găsit până acum un fundaș central, din doi pe care și-a propus să-i aducă la echipă. Din spusele lui Mihai Stoica, finanțatorul ar mai avea în plan și cumpărarea unui atacant. Proaspăta achiziție a celor de la FCSB este un jucător liber de contract pentru că nu și-a mai dorit să rămână la Maribor, echipa la care a jucat 23 de meciuri în acest sezon. El se află în Slovenia din 2018 .

Este vorba despre Alexandru Crețu, fotbalistul care a fost adus de Mirel Rădoi la națională. De când joacă pentru România, mai exact a fost convocat de șase ori, fostul fotbalist de la Maribor a devenit tot mai interesant. Potrivit site-urilor de specialitate, Alex are o cotă de piață de 400.000 de euro.

Finanțatorul FCSB nu este la prima discuție pentru a-l aduce pe Alex Crețu la echipa sa. Pe vremea când juca la Poli Iași (2011-2017), Gigi Becali a purtat o discuție cu președintele clubului de la acea vreme însă nu s-au înțeles. Florin Prunea a cerut mai mult decât finanțatorul „roș-albaștrilor” era dispus să plătească pentru Alex.

Ne-am înțeles. Mâine sau poimâine va semna și va fi prezentat”, a declarat Gigi Becali pentru GSP

Alexandru Crețu FCSB
Alexandru Crețu urmează să semneze cu FCSB

„Motanul” Bogdan Stancu a bătut palma cu FCSB

Cel poreclit „Motanul” se întoarce în Liga I, la echipa unde a mai jucat între 2008 și 2011. Bogdan Stancu își încheie contractul cu Genclerbirligi, echipă cu care a retrogradat din Superliga Turciei, și e dispus să revină în România. În căutare de jucători pentru viitorul sezon, Gigi Becali îl așteaptă la cotitură. Patronul FCSB a purtat discuții cu jucătorul și îl așteaptă la roș-albaștri, pentru a juca în Conference League.

Am auzit că este liber Stancu, m-am gândit că ar fi bine să vină la noi. Băiatul mai are contract acolo până pe 15. Mi-a spus că a făcut niște promisiuni acolo, că e legat de echipa, a jucat mulți ani. Dacă nu se întâmplă ceva, dacă nu iese persoana căreia i-a promis că rămâne, vine la noi. Dacă nu primește cât a cerut, sută la sută vine aici. Băiatul a venit să se vadă cu mine, să-mi spună că nu va juca în România decât la FCSB. Ne trebuie un atacant. Bogdan Stancu dă 40 de goluri într-un an aici”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.