Gigi Becali, despre cum a încercat să-l scape pe Mititelu de pușcărie: ”Asta le-am spus judecătorilor!”

Catinca Giosanu 16.01.2021, 10:10
Gigi Becali, despre cum a încercat să-l scape pe Mititelu de pușcărie: ”Asta le-am spus judecătorilor!”

Omul de afaceri Gigi Becali a făcut noi dezvăluiri despre cum a încercat să-l scape pe Adrian Mititelu de pușcărie. Ce a putut să facă patronul FCSB și ce le-a spus judecătorilor?

Gigi Becali a încercat să-l scape pe Mititelu de pușcărie

Gigi Becali și-a luat inima în dinți și a vorbit despre Adrian Mititelu, după ce patronul Universității Craiova a primit o nouă condamnare, de cinci ani!

Pentru cei care nu știu, Adrian Mititelu a fost unul dintre ultimii mohicani dintre patronii din fotbalul românesc. În trecut, el a făcut o echipă puternică la Universitatea Craiova. Mititelu s-a luptat în Liga 1 cu oameni puternici. Printre aceștia se numără Gigi Becali, Marian Iancu, George Copos, Nicolae Badea, Cristi Borcea, Adrian Porumboiu, Dumitru Bucșaru, precum și Arpad Paszkany.

Universitatea Craiova a fost dezafiliată de către Federația Română de Fotbal (FRF), iar pentru Adrian Mititelu și membrii familei sale au urmat zile și nopți de coșmar. Echipa a revenit în fotbal, în Liga 2, în 2013, dar alături de ea a intrat direct în al doilea eșalon și formația lui Mihai Rotaru, cea care la vremea respectivă s-a numit CS U Craiova.

Aceasta primise de la FRF un loc direct în Liga 2. Între cele două echipe au avut loc două meciuri în 2013. Ambele partide s-au încheiat la egalitate la acel moment.

Ulterior, FC Universitatea Craiova a intrat în faliment în 2014, iar Adrian Mititelu nu a mai putut să își continue activitatea.

Adrian Mititelu a primit Mititelu două sentințe dure
Adrian Mititelu a primit Mititelu două sentințe dure / Sursa Foto: gsp.ro

„Nu îmi vine să cred că a mai primit încă cinci ani!”

Recent, patronul FCSB, Gigi Becali, a vorbit despre condamnarea lui Adrian Mititelu în dosarul în care el a fost martor în proces.

Mititelu a investit o grămadă de milioane de euro în fotbal și nu trebuia să se ducă la pușcărie. Le-am spus acest lucru și judecătorilor. Am fost martor la acest proces și am vorbit deschis în fața acelor judecători, dar nu credeam că îl vor trimite la închisoare.”, a declarat patronul FCSB, pentru ProSport.

Mititelu nu a luat banii ăia acasă sau nu a fugit prin vacanțe cu ei. El și-a plătit angajații. Îmi pare rău de el pentru că era un om bun. Vorbeam ore în șir cu el la telefon despre fotbal și despre alte subiecte. Îmi spunea la telefon că tot o să mă învingă într-o zi cu echipa lui și îmi aduc aminte că nu aveam meciuri deloc ușoare cu el. Nu am știut că a mai primit încă cinci ani de condamnare, dar sigur deja i s-a contopit pedeapsa? Oricum este la prima instanță și nu este definitivă această pedeapsă. Nu este ușor la pușcărie. Și eu am trecut prin asta și știu prin ce perioadă îți trece familia. Eu nu înțeleg cum poți să arunci așa în oameni cu anii de puscărie de parcă ai arunca sacii de cartofi, a mai spus Gigi Becali, conform aceleiași surse.

Urmăriți Playsport.ro și pe