Gigi Becali este dispus să-l vândă pe Octavian Popescu. Sumă colosală pe care o așteaptă patronul de la FCSB. “Dacă aruncă ăștia cu bani, poate îmi aruncă și mie”

Andrei Păunescu 26.06.2021, 11:34
Gigi Becali este dispus să-l vândă pe Octavian Popescu. Sumă colosală pe care o așteaptă patronul de la FCSB. “Dacă aruncă ăștia cu bani, poate îmi aruncă și mie”

Octavian Popescu ar putea fi cel mai scump transfer din istoria cluburilor din România. Sumă colosală pe care o așteaptă Gigi Becali pentru a-l vinde pe fotbalistul de 18 ani. „Perla” celor de la FCSB a pierdut un transfer uriaș.

Gigi Becali este dispus să-l vândă pe Octavian Popescu

Octavian Popescu, „Perla” lui Gigi Becali, a primit o ofertă uriașă din străinătate. Dezvăluirea a fost făcută chiar de către Giovanni Becali. După cum chiar finanțatorul FCSB a dezvăluit, fotbalistul în vârstă de 18 ani a fost dorit de către Juventus. Până acum nu s-a știut ce sumă a fost oferită, însă se pare că nu una de neglijat.

Am avut ofertă de 13 milioane! Oferta pe care orice alt club din România o accepta. Alţii se roagă să ajungă un jucător acolo. Gigi a refuzat-o! Să vedem când va veni una de 25 ce va zice! Sau de 30”, a spus Giovanni.

De ce nu a acceptat Gigi Becali o asemenea ofertă? Se pare că finanțatorul FCSB gândește în perspectivă și crede cu tărie că o să vină oferte și mai bune pentru Octavian Popescu.

Şi Gigi zice: ‘Bă, dacă ăştia aruncă cu bani aşa, poate îmi aruncă şi mie unul 30-40 de milioane, nu?! Hai să aştept’. Acest jucător e pe buzele multor manageri, manageri care decid”, a mai spus Giovanni Becali potrivit as.ro.

Octavian Popescu este în primii 10 din lume

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal din România și-a spus și el părerea despre tânărul mijlocaș de la FCSB dar și despre oferta consistentă refuzată de Gigi Becali.

Da, știe Gigi să facă bani. Nici eu nu l-aș vinde cu 13 milioane de euro. E unul dintre cei mai talentați din Europa, primii zece din lume. Dacă Popescu ar juca la City, Popescu ar fi mare. Îi împiedică faptul că e român. Să plece pe bani mulți. Becali e un mai bun negustor decât mine. A face marketing nu e o greșeală, a-ți lăuda marfa este o mare greșeală.

Ar trebui Becali să-l mai țină un an de zile. El n-are forță în picioare, atât. E la fal ca la Ianis Hagi. El face fentă din picioare. Are capacitate de efort Octavian Popescu. E diabolic!

N-au fost mulți în decursul a 60 de ani câți au fost ca el. Acum, dacă n-alergi 11 kilometri pe meci, n-ajungi la echipa națională. Fotbalul s-a schimbat ca societatea. Dacă nu se accidentează, îl vinde cu peste 25 de milioane. Să pună forță pe el, asta trebuie să facă. Mintal, el stă bine. Trebuie băgat la meditații de limba engleză, să vorbească limba engleză obligatoriu”, a spus Dumitru Dragomir, la DigiSport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe