Gigi Becali este realist în legătură cu noului atacant de la FCSB, Zdenek Ondrasek. “Nu este nici Mbappe, nici Messi și nici Neymar”

Moldoveanu Camelia / 27.06.2021, 12:23
Gigi Becali este realist în legătură cu noului atacant de la FCSB, Zdenek Ondrasek. “Nu este nici Mbappe, nici Messi și nici Neymar”

Zdenek Ondrasek a ajuns la FCSB după lungile negocieri. Gigi Becali este realist în ceea ce privește noua achiziție și nu are așteptări prea mari de la jucătorul ceh. Cum și-a motivat finanțatorul roș-albaștrilor alegerea.

Gigi Becali este realist în ceea ce-l privește pe Zdenek Ondrasek

Jucătorul de fotbal ceh a reprezentat încă o telenovelă pentru FCSB. Cu toate că Plzen i-a dat „verde” lui Ondrasek să negocieze cu o altă echipă înainte cu un an să-și încheie contractul, apariția lui Gigi Becali în ecuație a schimbat mult termenii problemei. Brusc, echipa din Cehia nu a vrut să mai renunțe așa de ușor la fotbalist și au cerut 150.000 de euro, 80% urmând să meargă în contul fotbalistului și 20 % (30.000 euro) în contul clubului.

Într-un final Zdenek Ondrasek a semnat cu FCSB. Cu toate că Gigi Becali a insistat în privința lui, acesta recunoaște că l-a ales pe atacantul ceh pentru că era destul de ieftin. Roș-albaștrii și-au dorit un jucător care să nu lovească mingea ca de perete și să aibă experință în teren.

Atacantul a venit azi. Noi n-avem bani să dăm 20 de milioane de euro pe un atacant. L-am luat pe ăsta, omul are experiență. Îl știe toată lumea.
Nu este nici Mbappe, nici Messi și nici Neymar, dar cât de cât a jucat, a dat goluri. Noi avem nevoie de un atacant puternic și să nu se lovească mingea ca de perete, cum s-a întâmplat în anumite cazuri”, a spus Gigi Becali, la ProX.

Păcănelele, pasiunea ascunsă a fotbalistului

Zdenek Ondrasek, căci despre el este vorba, are 32 de ani și a evoluat pe post de atacant la Viktoria Plzen. După ce s-a aflat că Gigi Becali vrea să îl transfere pe Ondrasek la FCSB, presa poloneză a anunțat că și Wisla Cracovia l-ar dori pe fotbalistul ceh. Cu toate acestea, Adrian Neaga, fost fotbalist la FCSB și omul care i l-a propus pe Zdenek finanțatorului de la echipa bucureșteană, a anunțat că cele două părți au ajuns la un consens.

Atacantul pe care Gigi Becali l-a transferat FCSB a avut probleme extrasportive destul de grave. Fotbalistul poreclit „Cobra” era dependent de jocuri de noroc. Chiar și așa, omul care i l-a propus pe Ondrasek lui Gigi Becali susține că acesta este cel mai potrivit pentru echipa roș-albastră.

Dintre toţi atacanţii, Ondrasek mi s-a părut cel mai potrivit pentru Steaua. S-a ajuns la o înţelegere, singurul lucru care a rămas de pus la punct e durata contractului. Nea Gigi vrea pe un an, jucătorul vrea pe doi ani. I-a propus un an şi, dacă joacă 70% din meciuri, încă un an. Iar dacă va juca şi în al doilea an 70% din meciuri, încă un an.”, a declarat Adrian Neaga, pentru Telekom Sport.