Gigi Becali i-a decis soarta lui Dinu Todoran. Unde îl trimite finanțatorul FCSB

Giosanu Catinca / 17.08.2021, 14:52
Gigi Becali i-a decis soarta lui Dinu Todoran. Unde îl trimite finanțatorul FCSB

Patronul de la FCSB, Gigi Becali, l-a demis pe Dinu Todoran. Afaceristul din Pipera i-a pus gând rău tehnicianului în vârstă de 42 de ani după eșecul cu Rapid, iar acum inevitabilul s-a produs. Unde îl trimite finanțatorul FCSB?

”Dinu Todoran va rămâne în club”

Todoran a precizat după derby-ul cu CFR Cluj că şi-ar dori să continue la FCSB, pentru că are ”cei mai buni jucători şi cele mai bune condiţii”. Visul său a fost însă spulberat. Meciul Rapid – FCSB, scor 1-0, a fost ultimul pentru Dinu Todoran pe banca roș-albaștrilor. Gigi Becali a anunțat că negociază cu Edi Iordănescu și este aproape să bată palma cu antrenorul care a ieșit campion cu CFR Cluj în sezonul recent încheiat. În ceea ce îl privește pe Todoran, latifundiarul din Pipera a precizat că acesta va rămâne totuși în club.

Dinu Todoran o să rămână în club, la echipa a doua.”, a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Ce echipă ar urma să preia Dinu Todoran

Dinu Todoran și-a asumat încă de la început eșecul de pe Arena Națională. El a declarat că şi-ar fi dorit un alt parcurs, mult mai bun pentru echipa sa, la acest început de campionat. Afirmațiile au fost făcute imediat după ce după ce roș-albaștrii au fost învinși de giuleșteni.

Nu ştiu de ce numai pe noi ne vedeţi că facem schimbări la pauză. Şi celelalte echipe fac la fel, dar înfrângerea de astăzi nu ţine de asta. Nu aveam voie să mâncăm bătaie pentru că erau un derby cu Rapid. E presiune mare la FCSB, normal, pentru că e o echipă mare unde se urmăresc rezultatele şi se doreşte câştigarea campionatului. Meciul s-a pregătit aşa cum trebuia. Trebuie să facem în aşa fel încât să arătăm mult mai bine. Este un început de campionat. Voiam rezultate mult mai bune, dar vom analiza şi vom vedea ce este de făcut.”, a menționat Dinu Todoran, imediat după eșecul din derby-ul disputat pe Arena Națională.

Cei de la Telekom Sport susțin că Dinu Todoran ar urma să preia echipa secundă a clubului, care joacă în Liga 3 şi unde ar fi trebuit să ajungă iniţial. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în cele din urmă.