Exclusiv. Război total între Anamaria Prodan și Gigi Becali: „Suma transferului e alta! Gigi trebuie să-mi dea peste 1 milion”

Claudia Balan 28.01.2021, 15:43
Exclusiv. Război total între Anamaria Prodan și Gigi Becali: „Suma transferului e alta! Gigi trebuie să-mi dea peste 1 milion”

Gigi Becali a răbufnit la puțin timp după transferul lui Man. Cum a reușit Anamaria Prodan să îl scoată din sărite pe patronul FCSB și de ce refuză afaceristul să mai discute cu soția lui Reghecampf?

Gigi Becali, ieșire gravă la adresa Anei Prodan la puțin timp după transferul lui Man

UPDATE:

Noi informații în scandalul momentului. Anamaria Prodan susține că suma pe care Dennis Man s-a transferat la Parma nu ar fi cea dată publicității de către Gigi Becali. În stilul care o caracterizează, Ana nu a oferit informații concrete, lăsând să se înțeleagă faptul că patronul FCSB ar fi “umflat” prețul de transfer al golgeterului Ligii I, tocmai pentru a o “sări” pe ea din schemă:

“Nu, nu cred că asta este suma de transfer. Din informațiile mele, nu.  Dacă tot s-au apucat să vorbească, să fie sinceri până la capăt. Și-au bătut joc de munca mea de opt luni, dar lucrurile nu vor rămâne așa. Vrea Gigi să mi dea 100.000 euro? Ii dau eu lui 200.000. Suma pe care el trebuie să mi-o dea este de peste un milion de euro.

Normal că lucrurile nu vor rămâne așa, nu își bate nimeni joc de munca mea. M-a lăsat să fac toată treaba, iar pe ultima sută de metri m-a scos din joc ca să rămână banii în familie”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru playsport.ro.

“Sufăr enorm!”

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali este unul care șochează, dacă ținem cont de faptul că patronul FCSB și impresara au o relație extrem de apropiată de mai bine de zece ani.Extrem de tulburată, Ana ne-a mărturisit că pur și simplu nu îi vine să creadă ce i se întâmplă:

“Normal că mă doare. Ani întregi i-am fost alături cu sufletul, el pentru mine a fost familie. Nu i-am greșit, nu l-am trădat, am făcut totul întotdeauna gândindu-mă la binele lui și mai apoi la binele meu. Nu mă așteptam la tot ceea ce face acum, puteam să jur că nu s-ar purta niciodată așa cu mine”.

Știre inițială

Transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma a cauzat un scandal monstru. Gigi Becali este foc și pară pe Anamaria Prodan. Latifundiarul din Pipera s-a supărat pe ”sexy impresară” după ce aceasta l-a tras în piept cu transferul golgheterului de la FCSB.

De astăzi încolo nu mai vreau să vorbesc decât cu cine vreau eu. Nu am nevoie să dau raportul cuiva sau să bârfesc pe cineva. Nici pe Ana. ”, a spus răspicat omul de afaceri.

Becali: ”Pentru mine Ana nu mai există”

Anamaria Prodan a fost îndepărtată de familia Becali, iar finanțatorul roș-albaștrilor îi atribuie în totalitate meritele pentru transfer vărului său, Giovanni.

Giovanni de la A la Z a făcut acest transfer. Prin cunoștințe, ca un fel de intermediar, că el nu are voie. Totul e meritul lui, atunci eu nu pot fi nedrept. Dreptatea e că Giovanni a făcut, e meritul lui. Dă-i Cezarului ce e al Cezarului.”, a mai spus Gigi Becali.

Mai mult decât atât, patronul FCSB a spus că, deși îl respectă pe Laurențiu Regecampf, nu va mai face niciun fel de afaceri cu Anamaria Prodan. Nici măcar nu va mai vorbi cu ea.

Nu o să mai vorbesc niciodată în viața mea cu Anamaria. O lăsăm în pace. Eu nu discut cu femei, afaceri nu fac dacă ești femeie. «Du-te, bă femeie, nu fac cu tine afaceri». Nu discut cu ele. Așa fac eu, treaba mea. Am vorbit cu ea pentru că îl respectam pe Reghe, pentru că e nevasta omului cu care am lucrat. Altfel călca la mine vreodată? Nu mai vreau să vorbesc despre ea.”, a conchis vărul lui Giovani Becali.

Gigi Becali a „rupt-o” definitiv cu Anamaria Prodan
Gigi Becali a „rupt-o” definitiv cu Anamaria Prodan / Sursa Foto: ProSport

Cum a reacționat Anamaria Prodan

La scurt timp după declarațiile lui Gigi Becali, Anamaria Prodan a reacționat, făcând declarații controversate. Concret, impresara a susținut că Dennis Man și tatăl său au fost amenințați să „rupă” contractul cu ea și să semneze cu Giovanni Becali!

Ceea ce a făcut și cum a reacționat arată că este foarte mic. Nu o să mai existe nici din partea mea vreodată un transfer. Am lucrat alături de omul ăsta și l-am ajutat incredibil și pe vremea când era la pușcărie. Atunci eu și soțul meu am tras ca de acest club să nu se aleagă praful.”, a mărturisit soția lui Reghe.

Dennis Man mai are contract până în 2024 cu FCSB. Odată cu trecerea anilor, omul de gol al lui Gigi Becali a devenit cel mai scump jucător plecat din Liga 1. Potrivit publicației de specialitate Transfermarkt, mijlocașul de dreapta de la FCSB are o cotă de 6.5 milioane de euro.

Urmăriți Playsport.ro și pe