Gigi Becali îl vrea pe noul “Miodrag Belodedici”. Alte nume interesante pe lista patronului de la FCSB

Giosanu Catinca / 21.05.2021, 10:29
Gigi Becali îl vrea pe noul “Miodrag Belodedici”. Alte nume interesante pe lista patronului de la FCSB

Patronul Gigi Becali îl vrea cu orice preț pe noul “Miodrag Belodedici”. Și nu doar pe el. Pe lista finanțatorului echipei roș-albastre se găsesc și alte nume interesante. Nu mai puțin de cinci jucători au fost trecuți pe lista de cumpărături pentru vară. Despre ce sportivi este vorba?

Gigi Becali îl vrea pe noul “Miodrag Belodedici”

CFR a câştigat, din punct de vedere matematic, cel de-al patrulea titlu consecutiv. În schimb, Gigi Becali pregăteşte o adevăratî revoluţie la FCSB. Omul de afaceri vrea neapărat să întărească echipa antrenată de Toni Petrea.

După ce a ratat din nou şansa de a câştiga campionatul, Becali a declarat că este dispus să renunţe la mai mulţi jucători din echipă. Printre cei vizați se numără și căpitanul Florin Tănase. Patronul formaţiei ”roş-albastre” este dispus să renunţe şi la Cătălin Straton, al doilea portar al echipei. Deocamdată însă, nu este nimic sigur. Straton a fost adus de la marea rivală Dinamo, din nevoia de a acoperi primul ”11”, anul trecut, când la echipă era grav afectată de virusul Covid. La acel moment, titularul Andrei Vlad era infectat cu temutul virus din China.

Straton este rezerva lui Vlad. Teoretic, de Straton aş mai avea nevoie din vară, dar vom vedea ce pretenţii va avea şi el. Când am avut nevoie de el, să ştiţi că ne-am facut treaba cu el. Straton a ştiut de la început în ce condiţii vine la noi şi care este statutul său. Nu am ce să îi reproşez acestui jucător.”, a spus Gigi Becali, în urmă cu câteva săptămâni.

Grigore Turda, fundaşul central de 23 de ani de la FC Arşes
Grigore Turda, fundaşul central de 23 de ani de la FC Arşes

Alte nume interesante pe lista patronului de la FCSB

De curând, au apărut informații potrivit cărora Gigi Becali l-ar fi descoperit pe unul dintre cei mai talentați jucători ai nou-promovatei. Este vorba despre Grigore Turda. Fundașul central în vârstă de 23 de ani are câteva din calitățile fostului stelist Miodrag Belodedici. Asta l-a atras pe latifundiarul din Pipera.

Becali nu se limitează la atât. Patronul FCSB-ului ar dori să cumpere mai mulţi jucători. Alexandru Creţu, Eduard Florescu de la Botoşani, Florin Ştefan şi Dumiter de la Sepsi sunt doriţi de Becali, potrivit sport.ro.

În ceea ce-i privește pe Dumiter şi pe Florescu, aceștia mai au contracte până în 2024, respectiv 2023. În schimb, Alexandru Creţu şi Florin Ştefan şi-au reziliat contractul cu echipa de club la sfârşitul actualului sezon. Asta înseamnă că ar veni gratis la echipa roş-albastră.