Gigi Becali, înfuriat de declarația lui Marius Șumudică. Replică dură a patronului FCSB-ului: „Nu vă luați după el”

Radu Bordei 10.06.2023, 09:28
Gigi Becali, înfuriat de declarația lui Marius Șumudică. Replică dură a patronului FCSB-ului: „Nu vă luați după el”

Gigi Becali s-a supărat pe prietenul Șumudică și i-a oferit o replică acidă antrenorului. Latifundiarul s-a arătat deranjat de afirmațiile făcute de Șumudică în legătură cu potențialul transfer al lui Djokovic la FCSB. Antrenorul afirmase că șansele ca mijlocașul să se întoarcă în România sunt destul de slabe.

Gigi Becali nu l-a iertat pe Șumudică. Cum l-a ironizat pe antrenor

Damjan Djokovic, fostul mijlocaș al CFR-ului, este principala țintă a FCSB-ului, pe piața transferurilor. Becali i-a înaintat oferta și așteaptă un răspuns zilele viitoare. Patronul vicecampioanei ar fi lăsat de înțeles că fotbalistul este tentat să accepte, dar această informație a fost contrazisă de Marius Șumudică. Declarațiile lui Șumudică l-au supărat pe Becali.

„Nu vă luați după Șumudică. După Șumudică, Dumitrescu (fotbalistul celor de la Sepsi – n.red) U21 și el are 23 de ani. Îl ascultați pe el? Am vorbit cu Djokovic, așteptăm răspunsul până luni sau marți”, a comentat Becali, la Digisport

Eu am alte informații, că nu ajunge la FCSB. Din câte știu eu, are ofertă din Dubai, de la o echipă de mijlocul clasamentului, mult superioară din punct de vedere financiar, de trei ori mai mult decât ce îi oferă FCSB. Și mai are o ofertă din România, care este superioară celor de la FCSB. Este un jucător super profesionist. Nu s-a accidentat un an de zile. E primul la antrenament, a fost declarația lui Șumudică, care l-a înfuriat pe Becali

Negocieri pentru un alt atacant

Becali l-a vrut prima dată pe Arnold Garita de la FC Argeș, dar atacantul a cerut o sumă prea mare de bani și patronul echipei nu a mai fost de acord.

Fotbalistul camerunez ar fi cerut un salariu de trei ori mai mare decât a avut la FC Argeș, 20.000 de euro, dar și o primă de instalare în valoare de 250.000 de euro.

Milionarul din Pipera i-a oferit lui Garita, potrivit surselor playsport.ro, un salariu în valoare de 15.000 de euro, precum și o primă de instalare în valoare de 100.000 de euro.

Am discutat cu Garita prin impresar. A cerut mulți bani și la revedere. Ne interesează un alt fotbalist din Superliga și cu Garita am încheiat. Avem Compagno și vreau să mai avem dublură. Poate că un fotbalist de la U Cluj. O să stăm liniștiti și măcar cu o zi înaintea plecării echipelor cantonamentului o să mai avem 2-3 transferuri. Poate îl cumpărăm pe Thiam, poate îl împrumutăm. Negociem, a comentat Gigi Becali

Patronul FCSB vrea să facă cinci transferuri în această pauză competițională pentru ca echipa sa să bată din nou la titlu.

Urmăriți Playsport.ro și pe