Gigi Becali inovează. Cum are de gând să alcătuiască primul 11. Patronul FCSB i-a umilit pe toți „greii” din echipă

Olteanu Ștefan / 20.12.2021, 17:23

Gigi Becali inovează la FCSB și anunță schimbări majore în „primul 11” al echipei. Finanțatorul roș-albaștrilor spune că de acum îi va face echipa lui Toni Petrea în funcțiie de salariile jucătorilor. Astfel, fotbaliștii ale căror contracte sunt mai modeste vor avea șanse mai multe de a evolua.

„Fac altă strategie! De ce să joace 25.000 de euro pe lună, când poate să joace 4.000 de euro pe lună?”. Gigi Becali inovează la FCSB

Nemulțumit de egalul cu Sepsi Sf. Gheorghe din runda precedentă, scor 0-0 în deplasare, Gigi Becali inovează și propune o altă strategie la FCSB.
Finanțatorul roș-albaștrilor este din nou nemulțumit de faptul că a oferit contracte mult prea mari unor fotbaliști care nu îl sastisfac din punct de vedere profesional. În acest context, noua strategie de la FCSB se va baza pe introducerea mai multor jucători cu contracte modeste în primul 11.
Avertismentul lui Gigi Becali este îndreptat în principal către veteranii Claudiu Keșeru și Constantin Budescu, însă printre cei vizați poate fi și Florin Tănase. Nici măcar căpitanul nu îl mai mulțumește pe Gigi Becali după remiza cu Sepsi. Tănase a fost aspru criticat și acuzat că „s-a distrat” cu mingea pe teren.

Nu are rost. Restrâng. Fac altă strategie. Să joace Ianis Stoica, să joace Dumiter, să joace Mamut. Ianis, 4.000 de euro pe lună. De ce să joace 25.000 de euro pe lună (n.r. – Claudiu Keșeru) și să nu joace 4.000 de euro pe lună?”, a spus Gigi Becali, la PRO X.

Gigi Becali, anunț de ultimă oră. Le reziliază contractele lui Budescu și Keșeru.

Gigi Becali a schimbat strategia în decurs de doar câteva zile

Egalul cu Sepsi Sf. Gheorghe l-a nemulțumit enorm pe Gigi Becali. Înaintea duelului din runda cu numărul 21, finanțatorul roș-albaștrilor explica de ce nu prinde Ianis Stoica mai multe minute în teren:

Ianis Stoica, de câte ori a intrat, dar de fiecare dată, a rezolvat meciul. Ori a dat gol, ori a scos penalty. A rezolvat meciurile, asta e important.

El e încă un copil, nu poți să-l bagi așa. Noi ne gândim să câștigăm campionatul, asta e problema noastră. Dacă joci cu Tavi Popescu, cu Ianis, doi jucători de 19 ani, e mai greu. Facem și noi în așa fel încât să câștigăm campionatul. Nu poți să joci cu doi copii”, spunea Gigi Becali, potrivit aceleiași surse.

Acum, conform noii strategii propuse de Gigi Becali, Ianis Stoica va avea ocazia de a prinde mai multe minute în tricoul echipei.

Din păcate, vestea bună a venit pentru Ianis Stoica fix în momentul în care s-a accidentat. El „a acuzat o problemă medicală” după meciul cu Rapid și, potrivit informațiilor dezvăluite de Toni Petrea, e out de la FCSB minim trei săptămâni.