Nici Tănase nu îl mai mulțumește pe Gigi Becali. Căpitanul are ușa liberă pentru transferul de la FCSB?

Gabriel-Alexandru Ioniță / 20.12.2021, 15:06
Nici Tănase nu îl mai mulțumește pe Gigi Becali. Căpitanul are ușa liberă pentru transferul de la FCSB?

Gigi Becali a fost extrem de nemulțumit după egalul obținut de FCSB în deplasare cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 0-0. Patronul echipei roș-albastre și-a criticat destul de dur fotbaliștii și chiar a anunțat că va renunța la Constantin Budescu și Claudiu Keșeru.

Gigi Becali l-a criticat și pe Tănase după egalul cu Sepsi

De criticile patronului nu a scăpat nici căpitanul Florin Tănase, remarcatul lui Becali din derby-ul cu Rapid. Fotbalistul l-a supărat pe patron prin faptul că a ținut de prea mult de minge și a căutat scuze după meci în condițiile meteorologice. De asemenea, Becali a mai spus că Toni Petrea nu are nicio vină în evoluția mai slabă a FCSB-ului în meciul de la Sf. Gheorghe.

Nu, cum să schimbi un antrenor care are cinci victorii și un egal? Ce poate să facă antrenorul? Are antrenorul vreo vină că Tănase ține mingea mereu și se distrează? Trei zile am vorbit cu Tănase. I-am zis ’ai jucat ca Messi cu Rapid’, l-am lăudat, și cu Sepsi n-a mai jucat.

E posibil și datorită frigului, cum a zis Tănase (n.r. – ironic), și atunci înțeleg. Așteptăm vara și căldura, măcar să joace bine în cupele europene”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Patronul FCSB-ului amenință din nou că nu va mai băga bani la echipă

Gigi Becali a fost atât de dezamăgit de echipa sa după această partidă încât a anunțat că nu va mai investi bani în aceasta pe viitor.

La ora asta, sunt dezamăgit și nu dau nici cinci bani. Cât timp nu sunt sigur, nu dau niciun ban. Dacă văd în retur că ne apropiem de CFR și câștigăm campionatul, că nu e mare lucru, suntem încă la mâna noastră, dacă îi batem în play-off.

Dar dacă nu mai am șanse la campionat, nu mai vorbim despre bani. Esența este așa: eu nu dau banii degeaba la niște oameni care aleargă pe teren să bage o minge în poartă. Dacă ei nu produc bani, banii mei nu-i dau. Și nici nu las banii mei pe mâna unor specialiști, că am văzut ce au făcut, au falimentat echipele”, a mai spus Becali sursei citate.

Cristi Borcea a vorbit în premieră despre averea nașului său, Gigi Becali: „Are peste un miliard de euro”

„Suntem în Alaska, la minus 10 grade!” Florin Tănase a pus tunurile pe arbitri, după remiza cu Sepsi