Gigi Becali, ironizat de rivalii din Bănie după ce și-a adus fundaș din Germania: „Boss, tot nu iei titlul!”

Marian Cărăvan / 05.06.2021, 23:36
Gigi Becali, ironizat de rivalii din Bănie după ce și-a adus fundaș din Germania: „Boss, tot nu iei titlul!”

FCSB nu a mai luat titlul din 2015, iar Gigi Becali nu știe ce să mai facă. După ce a țintit un fundaș din Germania, patronul FCSB este ironizat de rivalii din Bănie. Mesajul oltenilor pentru Gigi Becali e clar: FCSB nu va lua titlul nici în sezonul viitor!

Gigi Becali, ironizat de rivalii din Bănie după ce și-a adus fundaș din Germania

După oficializarea transferului lui Alexandru Crețu, Gigi Becali vrea să aducă și alți jucători la FCSB. A pus ochii pe fundașul unei echipe din liga a treia germană. Ținta lui Gigi Becali este Stipe Vucur, un fundaș central în vârstă de 29 de ani, cu o înălțime de 1,98 metri. Are dublă cetățenie, croată și austriacă, și a terminat cu Hallescher pe locul 9 în liga a treia din Germania. E clar ca lumina zilei că nu e un fotbalist de top, iar interesul finanțatorului FCSB pentru fotbalist a stârnit amuzamentul oficialilor altor echipe. Gigi Becali este ironizat de rivalii din Bănie. Gică Craioveanu, directorul de imagine al celor de la CSU Craiova îl aduce cu picioarele pe pământ pe Gigi Becali.

Mă, boss, e greu să câştigi titlul. Ţie îţi trebuie jucători cu experienţă, care au jucat meciuri importante. Nu ai câştigat cu Tănase, cu Man, cu Coman, care sunt jucători de echipa naţională, jucători de top. Eu zic că dacă vine cineva din afară şi am spus tot timpul… Eu am jucat în Spania 11 ani şi am spus tot timpul. Dacă e ceva de afară, măcar să fie mai bun decat ce ai tu în curte”, a declarat Gică Craioveanu.

Stipe Vucur, 29 de ani, e cotat la 250.000 de euro.

Gigi Becali, ironizat de rivalii din Banie. Gica Craioveanu i-a transmis ca FCSB nu va lua titlul nici in sezonul urmator
Gigi Becali, ironizat de rivalii din Banie. Gica Craioveanu i-a transmis ca FCSB nu va lua titlul nici in sezonul urmator

Ce l-a impresionat pe Gigi Becali la Alexandru Crețu

Alexandru Crețu, noua achiziție a celor de la FCSB, a fost cel mai bun jucător de pe teren în victoria României cu 3-2 de la Klagenfurt, într-un meci jucat pe 7 septembrie 2020, în Liga Națiunilor.

Așa cum a anunțat chiar Gigi Becali, Crețu a fost foarte aproape de FCSB încă din urmă cu câțiva ani. În cele din urmă mutarea nu s-a mai realizat, iar fotbalistul a ajuns în Slovenia. Acolo el a fost extrem de apreciat pentru evoluțiile sale. A fost om de bază în sezonul 2018-2019, când a devenit campion cu Maribor.

Patronul echipei roș-albastre a spus că a fost impresionat de curajul arătat de jucător în negocieri și de faptul că nu are emoții, fiind foarte încrezător în calitățile sale.

Ce m-a încântat la Crețu… Niciodată nu mi s-a întâmplat să spună unul ‘Hristos a înviat!’ El zice ‘Hristos a înviat!’ la telefon. Nu sun jucătorii, n-au bărbăție și atitudine. El a avut. Așa lucrez eu. Alții sunt mai deștepți ca mine și intră în falimente. Face Domnul. Să vedem și cu campionatul ăsta. Poate nu intrăm in Europa. Domnul face mai bine… punctaj, coeficient”, a spus Gigi Becali potrivit sport.ro.

Alexandru Crețu, 29 de ani, este cotat de transfermarkt.com la 400.000 de euro. Gigi Becali l-a vrut și în urmă cu 6 ani, însă abia acum s-a concretizat mutarea. Crețu are contract pe 3 ani cu FCSB.