Milionarul Gigi Becali a făcut instrucție în centrul Bucureștiului și a așezat oamenii în șir indian: „Păstrați ordinea!”

Cornel Pîrșcoveanu 05.06.2021, 11:32
Milionarul Gigi Becali a făcut instrucție în centrul Bucureștiului și a așezat oamenii în șir indian: „Păstrați ordinea!”

Gigi Becali este patronul FCSB-ului și unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România. Pe cât este de bogat, pe atât este de darnic. Latifundiarul din Pipera este renumit pentru milostenia sa. De-a lungul timpului el a ajutat foarte multe familii aflate la limita sărăciei, dar și numeroși preoți în vederea recondiționării bisericilor.

Milionarul Gigi Becali a făcut instrucție în centrul Bucureștiului și a așezat oamenii în șir indian

Gigi Becali obișnuiește să împartă foarte des bani oamenilor cu probleme care îl așteaptă în fața reședinței sale din centrul Bucureștiului! Zilele trecute, Gigi Becali a fost surprind în timp ce se deplasat la o agenție CEC aflată în zona Dorobanți, în care a intrat singur. După câteva minute, omul de afaceri a ieșit cu o pungă ticsită cu bani, moment în care nevoiașii care își fac veacul pe străzile din împrejurimi au dat “alarma”. După doar câteva clipe, l-au luat cu asalt pe patronul FCSB-ului. Cel mai probabil, aceștia fac parte din categoriile vulnerabile. Printre ei s-au aflat și copii.

Din nefericire, persoanele care așteptau să primească un ajutor umanitar de la finanțatorul celor de la FCSB au încalcăt întru totul măsurile igienico-sanitare. Nici copiii, nici adulții nu au respectat distanța impusă de autorități în contextul pandemiei de coronavirus. Reamintim faptul că bilanțul din țară este unul îngrijorător. Zilnic, foarte mulți oameni ajung în stare gravă la spital din cauza virusului. În același timp, mulți se sting din viață din cauza malariei respiratorii. Dar cine se mai gândește la pericolul expunerii virusului când nu are ce pune pe masă…

Gigi Becali a împărțit bancnote de 200 de lei pe stradă
Gigi Becali a împărțit bancnote de 200 de lei pe stradă / Sursa Foto: cancan.ro

„Păstrați ordinea!”

În cele din urmă s-a dovedit că așteptările oamenilor au fost la fel de mari precum răsplată. Finanțatorul echipei roș-albastre a împărțit pe stradă bancnote de 200 de lei către nevoiașii care l-au luat cu asalt.

Faptul că Gigi Becali este un om cu suflet mare nu mai reprezintă o noutate pentru nimeni. Pentru cei fără posibilități financiare, latifundiarul din Pipera este un adevărat binefăcător. Singura sa pretenție este disciplina. Gigi Becali le-a cerut oamenilor fără posibilități financiare să respecte ordinea și să se formeze un rând. Imediat, oamenii s-au conformat. S-au așezat la coadă și au așteptat, cuminți, “răsplata”. Potrivit informațiilor cancan.ro, fiecare dintre nevoiași a primit câte o bancnotă de 200 lei de la celebrul om de afaceri, sumă care, cu siguranță, le-a adus zâmbetul pe buze.

Urmăriți Playsport.ro și pe