Gigi Becali jubilează după victoria din Bănie. „N-aveam cum să pierdem meciul”

Bădulescu Silvian / 28.11.2021, 23:19
Gigi Becali jubilează după victoria din Bănie. „N-aveam cum să pierdem meciul”

FCSB s-a impus în derby-ul etapei contra Universității Craiova, scor 3-2. Patronul Gigi Becali a fost extrem de fericit după partidă.

„Jocul e cel care îmi place mie”

Gigi Becali a fost foarte fericit după victoria din Bănie. Roș-albaștrii și-au consolidat poziția secundă în clasament și s-au apropiat de liderul CFR Cluj.

Patronul echipei a lăudat jocul echipei, după ce, în era Iordănescu, el a criticat atât antrenorul, cât și jucătorii.

Jocul e cel care îmi place mie. Avem mingea, posesia. E adevărat că a doua repriză au fost mai buni. Ei au avut ocazii, dar ei nu au avut bară, nu au avut șutul lui Șut. Nu au avut ocazii clare.

Față de prima repriză, Universitatea Craiova a fost mai periculoasă în cel de-al doilea mitan. Totuși, echipa lui Toni Petrea putea marca mai devreme, când șutul lui Oaidă a lovit bara porții lui Pigliacelli.

„Mingea a fost numai la noi”

Cu această victorie, Universitatea Craiova a căzut pe locul patru în clasament, iar prima echipă sub linia de play-off este la un singur punct de olteni.

Deși aceștia au deschis scorul rapid, FCSB a întors scorul până la pauză, iar, în cea de-a doua repriză și-a asigurat cele trei puncte prin execuția lui Cordea.

Patronul Becali a fost mulțumit de modul în care echipa a jucat.

Posesia a fost a Craiovei pentru că am avut 2-1 și am mizat pe scor. Nu mi-a fost frică de faptul că o să pierdem jocul. Mingea a fost numai la noi. Noi am jucat cu o Craiova care e la 14 puncte de noi. Trebuia să fie meciul anului pentru ei.

Chiar dacă echipa a învins in extremis, patronul echipei se mulțumea și cu un rezultat de egalitate.

Eram mulțumit și de egal. Meciul ăsta nu putea fi pierdut. Nu a fost 11 metri, ăla a fost inventat. Dacă echipa merge bine, eu nu mă gândesc la schimbări”.

FCSB acumulează 37 de puncte în 17 partide jucate și se apropie la doar cinci puncte de CFR. Clujenii joacă luni, de la 20.30, cu lanterna roșie a Ligii I, Academica Clinceni.