Gigi Becali, anunț de impact după victoria cu U Craiova. Ofertă pentru Florinel Coman. Ce se întâmplă cu Ianis Stoica

Olteanu Ștefan / 28.11.2021, 23:17

La scurt timp după victoria cu Universitatea Craiova, Gigi Becali, finanțatorul FCSB, a anunțat că are o solicitare de transfer în cazul lui Florinel Coman. De asemenea, Gigi Becali a venit și cu noi detalii în cazul ofertei pe care a făcut-o Arsenal pentru Ianis Stoica, ofertă dezvăluită în exclusivitate de PlaySport.ro.

Gigi Becali a primit o ofertă pentru Florinel Coman. Anunțul finanțatorului FCSB

În ciuda faptului că Ianis Stoica a fost cel mai rostit nume de la FCSB în ultima săptămână, Gigi Becali pregătește mai multe lovituri financiare și spune că a primit recent o ofertă pentru Florinel Coman.

Atacantul de 23 de ani nu a mai evoluat din luna august, însă în etapa următoare ar putea fi luat în lot de Toni Petrea. Coman s-a pregătit exemplar la antrenamente, și Gigi Becali a avut mai multe cuvinte de laudă la adresa fotbalistului său.
Mai mult, se pare că schimbarea lui Coman are deja un ecou și pe piața transferurilor. Potrivit spuselor lui Gigi Becali, pe numele lui „Mbappe” a venit recent o solicitare din partea unui club:

Am primit o solicitare pentru Florinel Coman, dar nu vreau să vorbesc acum despre transferuri”, a spus Gigi Becali, în direct la TV Digi Sport.

Arsenal insistă pentru transferul lui Ianis Stoica: „Am cerut 10 milioane de euro. Ei dau o sumă puțin mai mică”

În urmă cu 6 zile, PlaySport.ro a dezvăluit faptul că Arsenal a făcut o ofertă oficială de 7.5 milioane de euro pentru Ianis Stoica.

Ulterior, informația PlaySport a fost confirmată și de Gigi Becali, care a spus că le-a cerut londonezilor 10 milioane de euro și un procent de 20% dintr-un viitor transfer.

Se pare că, potrivit noilor dezvăluiri făcute de Gigi Becali, Arsenal a venit deja cu o contraofertă la cererea lui Becali. Suma pe care „tunarii” vor să o ofere nu se ridică încă la 10 milioane de euro, însă din reacția lui Gigi Becali s-a putut înțelege că discuțiile avansează:

Pe Ianis Stoica îl văd un tânăr promițător, le-am cerut 10 milioane de euro celor de la Arsenal. Ei dau o sumă puțin mai mică, dar fără 20% procente nu îl dau. Eu îmi propun să îl mai țin 3 ani să iau 50 de milioane pe el”, a mai spus Gigi Becali, potrivit sursei menționate mai sus.

EXCLUSIV. Avem detaliile contractului pe care Arsenal i l-a pregătit lui Ianis Stoica. Când vin oficialii „tunarilor” în România.