Gigi Becali lasă ușa dechisă pentru revenirea lui Toni Petrea la FCSB. „Este om de calitate”

Bordei Radu / 26.07.2022, 15:08
Gigi Becali lasă ușa dechisă pentru revenirea lui Toni Petrea la FCSB. „Este om de calitate”

Toni Petrea a decis să plece de la FCSB, imediat după eșecul din derby-ul cu Rapid. Antrenorul a simțit că nu mai poate schimba traiectoria echipei și a preferat să se retragă ca să nu compromită tot sezonul. Decizia i-a fost transmisă direct patronului Gigi Becali.

Cum a decurs despărțirea lui Toni Petrea de FCSB. Gigi Becali a descris discuția cu fostul antrenor. „Îl aștept oricând”

Finanțatorul FCSB a recunoscut că nu a vrut despărțirea de Toni Petrea. Chiar dacă nu era mulțumit de joc, Becali a încercat să îl convingă pe antrenor să rămână la echipă. Cu toate acestea, tehnicianul a motivat că este mai bine pentru echipă ca el să plece.

M-a sunat după meciul cu Rapid, mi-a zis că vrea să plece și i-am transmis că e prea devreme, să se gândească și vorbim a doua zi. L-am sunat a doua zi și a continuat să zică să plece. I-am zis să stea măcar joi, dar mi-a spus că e mai bine pentru echipă să nu o facă. Așa că mi-am dat acordul. Este un om extraordinar, nu am nicio problemă cu el. Nu a cerut clauze, nu a cerut nimic. Și-a dat demisia și asta e. În viitor o să mai lucrez cu el. Se poate întoarce oricând la FCSB, este un om de calitate, a declarat Becali

Gigi i-a promis lui Nicolae Dică libertate la echipă, cu o condiție. „Doar așa mă voi băga eu”

Gigi Becali a surprins la conferința de presă în care l-a anunțat pe Nicolae Dică. Latifundiarul a promis că nu se va băga peste antrenor, cel puțin la început.

Mi-a cerut timp ca să demonstreze și i-am spus că nu am probleme. Până la finalul turului regulat, poate să facă ce dorește. Are 15 etape la dispoziție, trebuie să pe primul loc sau aproape de CFR Cluj și Craiova, la un punct, două diferență. Eu cu aceste echipe cred că ne vom bate la titlu, cu CFR și Craiova, nu cu Rapid. Dacă va fi lângă ele, în luptă, atunci totul va fi bine, nu mă bag. Eu niciodată nu am impus un prim 11, ascultați-mă. Niciodată. A, mă băgam când vedeam că nu merg lucrurile și ceream schimbări. Dar niciodată nu m-am băgat să impun echipa de start.

Cu Dică va fi la fel. Dacă lucrurile merg bine, stau deoparte, dacă nu, mă bag iar, a declarat finanțatorul celor de la FCSB, la conferința de presă