Gigi Becali, luat la o discuție „serioasă” de jucătorul său din cauza relației cu Daniela Crudu | Galerie FOTO

Autor: Gheorghiu Dan / 04.08.2022, 08:06

Este cunoscut faptul că Gigi Becali a intervenit „brutal” în relația pe care Mihai Costea a avut-o cu Daniela Crudu, pe vremea când fotbalistul evolua la FCSB. Patronul echipei roș-albastre considera la acel moment că performanțele sportive ale jucătorului său erau afectate de modul său de viață din afara terenului, la care ar fi contribuit decisiv femeia care era la acea vreme asistentă TV.

Gigi Becali a fost împotriva relației dintre Mihai Costea și Daniela Crudu

Acum, Mihai Costea a ținut să lămurească exact cum au stat lucrurile în acei ani. Fostul atacant de la Universitatea Craiova și FCSB a explicat că multe din lucrurile care s-au scris despre el și Daniela Crudu la acel moment au fost false.

Astfel, inclusiv la urechile lui Gigi Becali au ajuns presupuse fapte și evenimente, pe care acum Mihai Costea le-a catalogat drept false. În plus, fotbalistul a dezvăluit chiar că a avut o discuție atunci cu finanțatorul FCSB-ului, căruia i-a explicat că relația sa cu Daniela Crudu era una cât se poate de normală și că nu îi afecta în niciun fel performanțele din timpul meciurilor.

Ce discuție a avut fostul atacant al echipei roș-albastre cu patronul la acel moment

„Lucrurile astea care s-au scris, pe mine m-au tras în jos. Dacă nu era Daniela (n.r. Crudu), era alta. Nu e adevărat că eram gelos, că mă duceam la emisiune după ea. Aveam antrenamente, mă duceam acasă. Ea avea cariera ei. Nici nu prea ieșeam în cluburi. Nu eram disperați după distracții, aveam o viață liniștită, chiar dacă părea altceva. Am stat patru ani împreună. Ea n-a greșit în perioada aia cu nimic.

(n.r. Gigi Becali) nu era de acord cu relația mea cu Daniela la început. Apoi i-am explicat că e o relație serioasă și nu fac nimic greșit. La urechile patronului ajungeau niște lucruri care nu erau adevărate. I-am explicat că e o relație care nu e nocturnă, să ieșim prin cluburi și așa mai departe. Era o relație ca la oricare alți doi oameni.

(n.r. S-a zvonit că a plecat din cantonament la Sibiu cu Daniela Crudu) Nu am plecat din cantonament atunci (n.r. când era Ilie Stan antrenor), sunt alte minciuni. Ea trebuia să ajungă la Sibiu pentru o prezentare într-un local. Era marți, în cursul săptămânii, și peste două zile am intrat în cantonament, că aveam meciuri.

Ea nu a mai fost de acord să se mai ducă, chiar dacă cei de la localul respectiv făcuseră anunțuri că vine ea. Și m-am oferit să o duc și să mă întorc, că îi era urât să meargă singură. M-am dus cu ea până acolo, m-am dus la o cafea cu niște prieteni în timp ce ea avea evenimentul respectiv. Apoi, ea a spus că vrea să stea mai mult la localul respectiv. Eu i-am răspuns din start că la ora aia trebuie să plec. Nu a fost adevărat că am fugit din cantonament. Mi-am respectat… Cum să fugi din cantonament? Nu se afla?”, a spus Mihai Costea în cadrul podcastului „Taclale”, găzduit de cancan.ro.

CITEȘTE ȘI Război uriaș provocat de Adrian Mititelu. Dezvăluiri grele despre Rotaru și Gigi Becali