Război uriaș provocat de Adrian Mititelu. Dezvăluiri grele despre Rotaru și Gigi Becali

Octavian Vasilescu / 03.08.2022, 12:52
Război uriaș provocat de Adrian Mititelu. Dezvăluiri grele despre Rotaru și Gigi Becali

Patronul FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu, a ieșit recent din închisoare și acum a făcut dezvăluiri grele în spațiul public.

Mititelu i-a luat la țintă pe Mihai Rotaru (patron Universitatea Craiova) și Gigi Becali (patron FCSB). Acesta îi acuză pe cei doi că au obținut foarte mulți bani de pe urma unor afaceri dubioase cu Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP).

Adrian Mititelu, dezvăluiri despre Mihai Rotaru și Gigi Becali

Adrian Mititelu a avut un discurs foarte dur, miercuri, în direct la TV:

„Domne, și Becali și Rotaru, amândoi și-au luat bani de la ANRP, zeci de milioane. Acuma se dau ei mari, au stabilit ei primele trei echipe: ‘Noi, CFR și cu ăia’. De ce să fie doar trei echipe?

Că v-ați luat voi 70 de milioane de euro de la ANRP și vă umflați în pene, mari patroni, că plătiți voi în stânga și în dreapta. Voi vorbiți de echilibru? Ia să o luăm de la zero, unde mai sunteți voi? Luați banii din tot felul de șmecherii și îi investiți în fotbal. Nu e corect ce se întâmplă!

Dacă pleacă mâine de la Craiova, ce lasă în urmă Rotaru? Eu am fost primul care a modernizat Oblemenco, terenul era vai mama lui, ne făceam de râs. Rotaru a primit un stadion nou, a primit baza făcută de Mititelu.

Rotaru pozează în lux. Să-l întrebați ce afaceri a avut până în 2010! Eu nu pozez în altceva, ăsta sunt. Rotaru pozează în mare om de afaceri. Doar domnul Șucu este un mare om de afaceri”, a spus Mititelu, în direct la Pro Arena.

Mihai Rotaru spune că nu s-a întâlnit niciodată cu Gigi Becali

În direct la Pro Arena a intervenit și Mihai Rotaru, care a spus că nu s-a întâlnit niciodată față în față cu Gigi Becali. Cei doi au discutat doar la telefon de-a lungul timpului:

„Nu mă intereseacă ce spune Gigi Becali. Este ultima mea problemă. Nu m-am văzut în viața mea cu Gigi Becali. Cred că în nouă ani am vorbit de 12 ori la telefon, anul ăsta am vorbit de două ori la telefon

Nu m-a contactat nimeni și nici pe colegii mei (n.r. de la FCSB pentru Nistor). Asta trebuie să discutăm cu Marian Copilu și Sorin Cârțu”, a declarat Rotaru, conform sursei citate.

Urmează derby-ul FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova

Cele două rivale din Orașul Craiova, FC U 1948 și Universitatea, se vor înfrunta în etapa a patra din SuperLiga României.

FC U Craiova 1948 va primi vizita celor de la Universiatea Craiova, duminică, de la ora 21:30. Meciul va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe site-ul Playsport.ro.

Echipa lui Mihai Rotaru a înregistrat două remize și un eșec în primele trei runde din noul sezon. De partea cealaltă, FC U Craiova 1948 are patru puncte în clasament. Băieții lui Mititelu vin după un succes cu CFR Cluj, scor 3-1, și o remiză cu FCSB, scor 1-1.