Gigi Becali, mesaj clar pentru antrenorul Dinu Todoran înainte ca FCSB să înceapă lupta în Liga I: „Așa vom merge mai departe!”

Moldoveanu Camelia / 09.07.2021, 18:59
Gigi Becali, mesaj clar pentru antrenorul Dinu Todoran înainte ca FCSB să înceapă lupta în Liga I: „Așa vom merge mai departe!”

S-a decis, lotul FCSB este complet. Gigi Becali a transmis un mesaj clar către Dinu Todoran, noul antrenor al „roș-albaștrilor”. Ce excepție ar putea face, totuși, finanțatorul vicecampioanei.

Dinu Todoran trebuie să „defileze” cu ce are. Mesaj clar din partea lui Gigi Becali

FCSB doar ce a mai făcut un transfer, lăsându-l pe Mirel Rădoi în 21 de oameni. Este vorba despre Dragoș Nedelcu, transferat chiar înainte de Jocurile Olimpice de la Tokyo la o echipă din Germania (Fortuna Dusseldorf). După această mișcare neașteptată, Gigi Becali a ținut să precizeze că nu o să mai aducă nimic la echipă.

Motivul? Susține că nu are așa mulți bani. Latifundiarul din Pipera l-ar lăsa, totuși, să plece pe Tănase pentru suma corectă. Mesajul radical prin care îi transmite lui Dinu Todoran că trebuie să „defileze” cu ce are acum.

Nu mai aducem nimic. Cu lotul ăsta vom merge mai departe. Nu mai avem așa mulți bani.

Da, Tănase este dorit de Anderlecht. Le-am trimis că vreau 5 milioane de euro. Asta le-am transmis.”, a spus Gigi Becali pentru AS.ro.

A dat 10 jucători și a cumpărat 4

Nu, nu este o glumă. Așa arată noul vestiar de la FCSB cu care Gigi Becali îl trimite pe Dinu Todoran la luptă pentru a cuceri noul sezon. Au plecat 10 fotbaliști și au venit doar patru.

Fotbaliști plecați de la FCSB

 1. Gabriel Simion (Aris Limassol – împrumut)
 2. Dragoș Nedelcu (Fortuna Dusseldorf – împrumut)
 3. Lucian Filip (liber)
 4. Aristidis Soiledis (liber)
 5. Marius Briceag (liber)
 6. Ante Vukusic (liber)
 7. Alexandru Buziuc (liber)
 8. Ștefan Cană (Poli Iași – împrumut)
 9. Robert Ion (FC Voluntari – împrumut)
 10. Răzvan Ducan (CS Mioveni – împrumut)

Fotbaliști veniți la FCSB

 1. Andrei Cordea (Academica Clinceni)
 2. Alexandru Crețu (NK Maribor)
 3. Stipe Vucur (Hallescher)
 4. Zdenek Ondrasek (Viktoria Plzen)

Gigi Becali, război total cu gloriile și fanii Stelei! ”Să nu uite că i-am angajat la club. Mergeau în avioane pe banii mei”

Pe 7 iulie a fost inaugurat noul stadion din Ghencea cu un meci amical jucat între Steaua și sârbii de la OFK Belgrad. La acest eveniment au fost prezente foarte multe personalități marcante din istoria Stelei. Cu acest prilej s-a mai purtat o bătălie în războiul dintre CSA și FCSB pentru istoria și palmaresul Stelei. După acest eveniment, Gigi Becali a lansat un atac la adresa suporterilor Stelei și a i-a oferit un răspuns lui Tudorel Stoica. Fostul mare fotbalist al Stelei declarase anterior că echipa lui Becali nu are ce căuta în Ghencea.

Ați văzut de ce nu vreau eu să mă duc în Ghencea? Ca să ce? Să mă înjure Peluza Sud? Am ajuns la 63 de ani, tată. Dar atâta pot ei, atâta fac! Au uitat când mergeau prin avioane pe banii mei. Dar stați liniștiți că o să fiu rugat să mă duc să jucăm în Ghencea. De unde credeți voi că o să dea Armata un milion de euro pe an pentru întreținerea arenei din Ghencea?

Foarte bine că au fost gloriile la meci. De ce să mă supăr pe Duckadam? Însă, vreau să îi spun lui Tudorel Stoica că eu am respectat gloriile. Câți dintre ei au fost angajați la mine și i-am plătit, deși mulți îmi săreau în cap acum vreo 10 ani că sunt slabi ca antrenori pe la juniori și făceau tot felul de prostii pe acolo.

Sau nu l-am ajutat eu pe Viorel Turcu? Dumnezeu să îl ierte. Noi să fim sănătoși și nu uitați că în Ghencea mă pot duce când vreau eu, dacă plătesc”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.