Gigi Becali, mesaj direct pentru Andrei Vlad. Ce trebuie să facă pentru a reveni în poarta FCSB-ului și de ce patronul nu poate renunța definitiv la el

Autori: Gabriel-Alexandru Ioniță, Robert Zanfir / 01.04.2022, 17:30
Gigi Becali, mesaj direct pentru Andrei Vlad. Ce trebuie să facă pentru a reveni în poarta FCSB-ului și de ce patronul nu poate renunța definitiv la el

Gigi Becali a explicat că nu poate renunța definitiv la Andrei Vlad, în ciuda faptului că portarul de 22 de ani a fost trecut pe linie moartă după ce a gafat decisiv în meciul cu FC Argeș de la finalul sezonului regulat. Internaționalul de tineret ar mai avea contract încă 4 sau 5 ani la FCSB, iar patronul vede în continuare perspectiva cedării lui pe o sumă importantă.

Becali chiar a spus că Vlad are șanse bune să revină în poarta vicecampioanei în curând, dar pentru acest lucru trebuie îndeplinite două condiții. În primul rând, ca Ștefan Târnovanu, care l-a înlocuit cu mare succes pe Andrei Vlad în această perioadă, să comită și el anumite greșeli.

Gigi Becali a stabilit când va reveni Andrei Vlad în poartă la FCSB

Iar, în al doilea rând, Andrei Vlad trebuie să nu se mai relaxeze în momentul în care se află în poartă. Gigi Becali a spus în mod ferm că, în momentul în care portarul său se va concentra total la ce are de făcut pe teren, își va recâștiga locul de titular la FCSB.

Vlad are contract încă cinci ani, cât are. Nu știu, vreo patru, cinci ani. Știu că avem. Andrei Vlad nu e portarul la care să renunțăm la el așa… Lumea trebuie să înțeleagă un lucru. Toți au o șansă, cum a avut și Andrei Vlad.

Acum e vremea lui Târnovanu, care nu vrea să primească gol. Andrei Vlad trebuie doar atât. Când el este în poartă, trebuie să știe unde este poarta. Nu are voie să se relaxeze, să se dea important. La început făcea stopuri pe piept. I-am și zis: ‘băi, ce faci tu, faci stopuri pe piept? Păi, tu ești portar sau ce ești?’

Dacă se va concentra bine și va renunța la relaxare, atunci va fi iar titular. Sau încrederea prea mare combinată cu trufia”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Patronul vicecampioanei a vorbit din nou despre criticile aduse lui Edi Iordănescu

Totodată, Gigi Becali a explicat din nou că i-a cerut scuze lui Anghel Iordănescu pentru criticile aduse lui Edi după meciurile naționalei, pentru faptul că selecționerul a mizat prea puțin pe serviciile lui Octavian Popescu. Cu toate acestea, patronul FCSB-ului rămâne în continuare ferm pe poziția exprimată inițial.

Eu i-am zis lui Puiu (Anghel Iordănescu – n.r.) că îi cer iertare, că e tatăl lui. Zice că fiecare om are o opinie. Eu i-am zis că la mine nu e o opinie, că toată lumea zice asta. Eu îl văd și îl simt mai bine pe Octavian Popescu. I-am spus, dar treaba lui. Tavi Popescu, cât timp îl am în echipă, nu mi-e frică. Meci câștigat”, a mai spus Becali sursei citate.

Gigi Becali, prima reacție despre super amicalul dintre FCSB și Dinamo Kiev: „Ne facem și pile!” Unde se joacă partida