Gigi Becali, prima reacție despre super amicalul dintre FCSB și Dinamo Kiev: „Ne facem și pile!” Unde se joacă partida

Robert Zanfir / 01.04.2022, 17:00
Gigi Becali, prima reacție despre super amicalul dintre FCSB și Dinamo Kiev: „Ne facem și pile!” Unde se joacă partida

Gigi Becali a confirmat că amicalul dintre FCSB și Dinamo Kiev la avea loc și se va disputa în România. Jucătorii ucraineni au primit acceptul să vină la București, unde se vor pregăti sub comanda lui Mircea Lucescu.

Ucrainenii au anunțat că Dinamo Kiev va juca mai multe meciuri amicale. Borussia Dortmund, Paris Saint-Germain, Steaua (FCSB, n.r.), Legia Varşovia, FC Barcelona, Benfica Lisabona, Ajax, Sporting sau FC Basel sunt câteva dintre echipele care au confirmat, formal, aceste partide. Jocurile vor avea loc pentru a susține în lume cauza Ucrainei, devastată de războiul declanșat de Vladimir Putin.

Gigi Becali confirmă amicalul cu Dinamo Kiev. Acesta va avea loc pe stadionul Arcul de Triumf

Gigi Becali spune că a vorbit cu Mircea Lucescu și că aceasta va avea mână liberă. Patronul FCSB a precizat că partida se va juca pe stadionul Arcul de Triumf, iar acordul vine din partea ministrului Eduard Novak.

„Pe mine m-a sunat Mircea Lucescu și i-am zis: Bă, Mircea, ce vrei tu să faci, fă ce faci, că tu faci lucruri bune. A stabilit totul cu Mihai Stoica și cu ministrul Novak. Am zis, băi, dacă e ne împrietenim și cu ministrul Novak, că așa e în Romania. E totul pe pile.

Miercuri, nu știu care miercuri, dar miercuri se joacă. Băi, tată, eu stiu că miercuri, care miercuri nu știu. I-am zis: băi, Mircea, fă ce vrei tu.

Am sunat azi, a zis că, da, domnule, am stabilit și cu Ministrul Novak. Pe Arcul de Triumf se joacă. De aia am zis că ne facem pile.

Eu i-am zis. Bai, Mircea, tu faci lucruri prea bune și faci ce vrei tu la mine la bază. Mircea Lucescu face lucruri frumoase, nu poate să facă ceva ce nu e frumos. I-am zis: fă ce vrei tu, tu la baza faci lucruri bune”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Mesajul celor de la Dinamo Kiev

„Dinamo va organiza o serie de meciuri caritabile sub sloganul: Meci pentru pace! Opriţi războiul!. Meciurile amicale sunt programate în perioada aprilie-iunie 2022, cu adversari precum Borussia Dortmund, Paris Saint-Germain, Steaua, Legia Varşovia, FC Barcelona, Benfica Lisabona, Ajax, Sporting sau FC Basel.

Toate aceste meciuri cu participarea campioanei Ucrainei se vor desfăşura sub sloganul ”meci pentru pace! Opriţi războiul!”.Scopul organizării acestor meciuri este informarea comunităţii internaţionale despre teribilul război din Ucraina şi strângerea de fonduri pentru sprijinirea ucrainenilor afectaţi de războiul cu agresorul rus”, au anunțat cei de la Dinamo Kiev.

Ne-a dat drumul. Strângem echipa și vedem. Nu știu cu cine o să jucăm. Ne antrenăm aici și după vedem ce vom găsi. Toată lumea se oferă, dar când ajungi să concluzionezi, durează. Deocamdată să-i văd eu aici și după vedem,
Mircea Lucescu.