Gigi Becali nu renunță la Omrani. I-a făcut o ofertă, dar deznodământul se lasă așteptat

Gabriel-Alexandru Ioniță / 25.06.2022, 23:39
Gigi Becali nu renunță la Omrani. I-a făcut o ofertă, dar deznodământul se lasă așteptat

Gigi Becali a redeschis „pista Billel Omrani”. Patronul FCSB-ului l-a mai dorit în ultimul an pe atacantul francez în vârstă de 29 de ani, doar că a renunțat la idee din cauza politicii „de austeritate” pe care a dorit să o implementeze în ultimele luni.

Doar că acum Gigi Becali a revenit asupra acestei decizii și s-a hotărât să facă în cele din urmă câteva transferuri, pentru a putea ține pasul cu rivalii de la CFR Cluj. Astfel, FCSB a adus în ultima săptămână doi fundași centrali, pe Rachid Bouhenna și Joyskim Dawa.

Mihai Stoica a anunțat că Gigi Becali i-a făcut o ofertă concretă lui Omrani

Acum, Becali ar urma să se orienteze către poziția de atacant, despre care a spus în mai multe rânduri recent că este deficitară. Iar acest lucru se suprapune perfect cu faptul că Omrani devine liber de contract, după despărțirea de CFR, care este iminentă.

Astfel, este contextul perfect pentru FCSB de a-l aduce în sfârșit pe atacantul francez. Iar Mihai Stoica a și confirmat acest lucru. Managerul general de la FCSB a anunțat că s-a discutat în cadrul clubului roș-albastru despre acest subiect.

Iar Omrani a devenit una dintre ținte, doar că pretențiile sale financiare sunt încă foarte ridicate. În plus, el ar negocia deja cu echipe din Turcia și din zona arabă. Cu toate acestea, cei de la FCSB i-au făcut o ofertă concretă și așteaptă acum un răspuns din partea lui,

Omrani e liber. Sunt discuții în Turcia și în Orientul Mijlociu, am discutat situația lui. Știu că este printre preferații patronului. Oricând l-am dori, doar că pretențiile lui salariale sunt foarte mari, iar noi avem deja un jucător cu salariu foarte mare (n.r. – Florin Tănase), care se justifică.

În rest, salariile noastre se încadrează într-un anumit interval pe care nu-l depășim. La acest capitol suntem ca Bayern, doar că aia câștigă campionatul, noi terminăm pe locul 2. Noi i-am făcut o ofertă lui Omrani, e valabilă acum. Mai târziu nu cred, pentru că ar rata pregătirea”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Patronul FCSB-ului a negociat cu fotbalistul francez și în iarnă

În luna februarie a acestui an, Gigi Becali a anunțat public faptul că a discutat la telefon cu Omrani și i-a făcut acestuia o ofertă. În cele din urmă nu s-a materializat nimic, iar francezul a rămas la CFR, cu care a câștigat al cincilea titlu consecutiv în Liga 1.

Am vorbit cu el azi, l-am sunat. Nici nu credea că sunt eu. I-am zis să mi-l dea pe Bordeianu (n.r. să-i confirme că e el). Mi-a dat numărul impresarului. A zis că vrea 45.000 pe lună și vreo 450.000 la semnătură. E negociabil, ceva ce s-ar putea să se realizeze. Nu are pretenții așa mari. Dacă-l iau, peste un an îl vând”, a spus atunci Gigi Becali la Pro X, actualul Pro Arena.