Gigi Becali pariază pe Florinel Coman. Cuvinte de laudă la adresa jucătorului. Cum l-a impresionat pe finanțatorul FCSB

Olteanu Ștefan / 27.11.2021, 16:32

Toți ochii sunt ațintiți pe Ianis Stoica sau Octavian Popescu în aceste zile la FCSB, însă Gigi Becali pariază pe Florinel Coman. Atacantul e tot mai aproape de revenirea pe gazon, iar finanțatorul roș-albaștrilor spune că jucătorul său va fi radical schimbat.

„New Coman”, tot mai aproape de primul meci! Gigi Becali pariază pe Florinel Coman

Florinel Coman nu a mai jucat un meci oficial pentru FCSB din luna august, fiind accidentat, însă acum e aproape să revină pe gazon și Gigi Becali pariază pe el. Pentru a-l vedea cum progresează la antrenamente, Gigi Becali s-a dus personal să îl vadă pe „Mbappe” și a rămas impresionat.
Finanțatorul FCSB spune că nu l-a văzut niciodată atât de determinat pe Florinel Coman, lucru care l-a surprins total. În acest context, Becali anunță că Florinel Coman „va fi extraordinar” când va reveni pe teren:

Nu mă așteptam la așa ceva din partea lui. De ce spun asta. Nu l-am văzut niciodată cu atâta poftă de fotbal. Vrea să revină cât mai repede pe gazon și să fie mult mai bun decât înainte. Și va fi! Florinel Coman va fi extraordinar. Va fi bombă! Niciodată nu s-a antrenat așa. Mai are puțin până își va reveni”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Florinel Coman nu va fi apt pentru duelul cu Universitatea Craiova din acest weekend, însă în etapa viitoare ar putea fi luat în lot de Toni Petrea. Pe 5 decembrie, FCSB va primi vizita celor de la UTA Arad.

Florinel Coman a fost operat de pubalgie la Londra

Coman s-a accidentat la finalul lunii august, la meciul cu Sepsi, scor 1-1. Ulterior, el a suferit o intervenţie medicală la Londra, unde s-a operat de pubalgie. La acel moment, se estima că Florinel Coman nu va mai putea evolua în 2021. Însă, atacantul a tras tare să revină și în luna noiembrie a început antrenamentele pe gazon, separat. Se pare ca lucrurile au avansat îmbucurător și în urmă cu câteva săptămâni, Mihai Stoica anunța că atacantul de 23 de ani va reveni pe gazon în luna decembrie.

Un singur gol a marcat Florinel Coman, în 7 meciuri jucate pentru FCSB în acest sezon.

Cota lui de piață este de 4.5 milioane de euro, conform Transfermarkt. El este al doilea cel mai valoros fotbalist din lotul roș-albaștrilor, după Florin Tănase. Acesta din urmă are o cotă de piață de 5 milioane de euro.

EXCLUSIV. Fața nevăzută a lui Gică Hagi. Gest incredibil făcut de „Rege” pentru Florinel Coman.