Gigi Becali pune presiune pe jucătorii de la FCSB. ”Dacă nu, adio, titlu!”

Giosanu Catinca / 23.11.2021, 00:06
Gigi Becali pune presiune pe jucătorii de la FCSB. ”Dacă nu, adio, titlu!”

Gigi Becali nu renunță la lupta pentru tilu și pune presiune pe jucătorii roș-albaștrii. Latifundiarul din Pipera a transmis că dacă diferența de puncte dintre FCSB și CFR Cluj nu va fi diminuată până la intrarea în play-off, este greu ca ardelenii să mai fie depășiți, având în vedere și pragmatismul de care au dat dovadă în acest sezon.

Gigi Becali, sceptic că FCSB o poate depăși pe CFR Cluj

Gigi Becali este realist în ceea ce privește șansele pe care le are, ăn momentul de față, FCSB la titlu. CFR Cluj conduce clasamentul sezonului regulat din Liga 1, iar campioana României este urmată de formația patronată de Becali și Universitatea Craiova.

Omul de afaceri este de părere că formația din Cluj are șanse mici să piardă campionatul. El este conștient că diferența de puncte este greu de acoperit, chiar și după înjumătățirea punctelor.

CFR poate fi oprită, dar foarte greu. De aceea spuneam eu de meciurile lui Todoran, acum jucăm cu Craiova, meciurile ușoare vin la final. Acum sunt pentru noi meciurile grele și pentru ei ușoare. Au cu Clinceni, după aia cu Târgoviște, o echipă arțăgoasă. Nu mai Craiova să spere la titlu? Cu noi se bate, au șase puncte, fac jumătate, trei, dar au 14 puncte față de CFR, șapte puncte nu mai ai cum să recuperezi.

Patru puncte sunt multe, sperăm să mai recuperăm. Dacă nu recuperăm, adio, titlu. CFR câștigă toate meciurile, face ce face și câștigă. Ei te presează, nu fac joc spectaculos, dar joacă fotbal cu care năucește adversarul. Noi jucăm mai spectaculos, ei joacă pe forță.”, a declarat Gigi Becali, la ProX.

Patronul FCSB, mulțumit de meciul cu Botoșani

FCSB a învins-o pe FC Botoșani, scor 3-1, în prima etapă a returului din Liga 1, dar a fost condusă timp de 77 de minute de moldoveni. În orice caz, Gigi Becali s-a declarat mulțumit de evoluția echipei.

Sunt mulțumit de rezultat, chiar dacă nu câștigam, golul trebuia să cadă. Așa îmi place mie jocul, chiar dacă pierdeam, dau cuvântul că nu eram nemulțumit. Am avut mingea în ambele reprize.

Ovidiu Popescu dormea acolo, se uita. Nici nu contează asta, contează că îmi place jocul, ce jucăm și nu aveam nicio nemulțumire, nu aveam ce să zic, s-a jucat doar la o poartă.”, a spus latifundiarul din Pipera, după primul meci din returul Ligii 1.